Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já si myslím, že Karneval moc dobře ví o nekonkurenceschopnosti svých datových limitů a tarifů vůbec. Megabit s limitem 2GB je opravdu otřesný. Ovšem řeší to zajímavě - já právě tento megabit od něj mám, ale jen co mi doběhla jedna akce na zvýšení tarifu, hned tady byla další - což určitě nebude náhoda, ale právě důsledek konkurenčního tlaku 8)

Odesláno

Tak mě počítadlo taky fungovalo, mám T3000 10/10GB , a v říjnu sem stáhnul přes 60GB a kolem 40 odeslal a furt to frčelo na stejný rychlosti :twisted: akorát sem měsíc nevýpinal kompa :lol:

Odesláno

Ani se vám nedivím že odcházíte k Radiokomunikacím.Mám teď u 02 - 2Mb s pevnou linkou,která jen leží na stole za 1 150 Kč...FUP 8 GB ...A taky mizím....Jsou to všeci vyděrači.Zajímalo by mě kdo jsou ti jejich produkční manažeři,ekonomové,generálnmí ředitelé...Protože mi nepřipadají jako moudří a soudní lidé.Sbohem.A určitě vám nepřeji žádný ůspěchy do nového roku ....Čest Radiokomunikaci. ;OP

Odesláno

Základní údaje o objednané službě

Tarif: TURBO 2000

Přeneseno dat: 1.72 GB / 432.63 MB

Přístupová rychlost: 5000/500 kbps

Datový limit FUP: 20 GB/20 GB

Zbývá vyčerpat: 20 GB/20 GB

zvláštní... :shock:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

To znamena ze se ti ted limit nepocita :) Proste nekdy zacne :) Me takhle "darovali" 13GB navic k 20GB FUP :))

Odesláno

ma to nekdo stesticko ... mne se jeste neco takovyho za temer 2 roky nestalo

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno

treba testuji zmenu FUP

Odesláno

Bylo by to hezke ale neverim tomu....

Odesláno

ja tomu stale jeste verim :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague