Odesláno 26. listopadu 2006 18 let Chtelo by to tohle omlatit Karnevalu o hlavu at se trosku pohne http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=132013
Odesláno 29. listopadu 2006 18 let Já si myslím, že Karneval moc dobře ví o nekonkurenceschopnosti svých datových limitů a tarifů vůbec. Megabit s limitem 2GB je opravdu otřesný. Ovšem řeší to zajímavě - já právě tento megabit od něj mám, ale jen co mi doběhla jedna akce na zvýšení tarifu, hned tady byla další - což určitě nebude náhoda, ale právě důsledek konkurenčního tlaku
Odesláno 30. listopadu 2006 18 let Tak mě počítadlo taky fungovalo, mám T3000 10/10GB , a v říjnu sem stáhnul přes 60GB a kolem 40 odeslal a furt to frčelo na stejný rychlosti akorát sem měsíc nevýpinal kompa
Odesláno 6. prosince 2006 18 let Ani se vám nedivím že odcházíte k Radiokomunikacím.Mám teď u 02 - 2Mb s pevnou linkou,která jen leží na stole za 1 150 Kč...FUP 8 GB ...A taky mizím....Jsou to všeci vyděrači.Zajímalo by mě kdo jsou ti jejich produkční manažeři,ekonomové,generálnmí ředitelé...Protože mi nepřipadají jako moudří a soudní lidé.Sbohem.A určitě vám nepřeji žádný ůspěchy do nového roku ....Čest Radiokomunikaci. ;OP
Odesláno 7. prosince 2006 18 let Základní údaje o objednané službě Tarif: TURBO 2000 Přeneseno dat: 1.72 GB / 432.63 MB Přístupová rychlost: 5000/500 kbps Datový limit FUP: 20 GB/20 GB Zbývá vyčerpat: 20 GB/20 GB zvláštní... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. prosince 2006 18 let To znamena ze se ti ted limit nepocita Proste nekdy zacne Me takhle "darovali" 13GB navic k 20GB FUP )
Odesláno 9. prosince 2006 18 let ma to nekdo stesticko ... mne se jeste neco takovyho za temer 2 roky nestalo Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.