Odesláno 5. září 2006 18 let Na stránkách MŮJ KARNEVAL proběhly změny k lepšímu. Nový trochu jiný vzhled; přibyla u telefonních služeb možnost ověření telefonního čísla (zda-li je v rozsahu sítě Karneval) a přibyl odkaz vyúčtování služeb.
Odesláno 7. září 2006 18 let Divné, ale Internet TURBO 2M v ceníku není. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 7. září 2006 18 let Turbo 2M nabízejí ve výhodném balíčku "Karneval DUO", tedy internet + telefon. viz: http://www.karneval.cz/telefony-vice.as ... duo_detail Upraveno 7. září 2006 18 let uživatelem onak
Odesláno 8. září 2006 18 let Zdravim chlopi , me se to uz zase vratilo do puvodniho stavu , tedy bez vyuctovani sluzeb .... Ludek
Odesláno 8. září 2006 18 let jj, uz to vyuctovani zmizelo, ale u telefonnich sluzeb tam moznost overeni telefonniho cisla, jestli je v siti Karneval, zustalo
Odesláno 8. září 2006 18 let Takže u mě ve Zlíně jsem tam měl vyučtování služeb cca jeden den a telefonní číslo zjištování vubec a ani ted tam není.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.