Přejít na obsah

Přehrávání pořadů u HD DVR Mediaboxu

Doporučené příspěvky

Návštěvník inko1

Zdravím z Havířova.Ať se jedná o zpětné shlédnutí,či nahraný titul, jsou s tím většinou problémy.U "zpětného" to pořád hlásí "bohužel nelze přehrát ....",když to opakuji  3x tak to pak naskočí. Během přehrávání se to seká, často vypadává v utčitých vlnách zvuk. U "nahraných" se to rozjede a často hned samo (nebo při posunu) vypne. O chybějících čs.titulkách ani nemluvě.STB mám už měněný,ale je to furt stejné.Nebaví mě stálé resetování. Mám CI kartu v TV. STB používám (a draze platím) pouze pro zpětné a nahrávání.Při té výše zmíněné kvalitě jsou to bohužel vyhozené peníze.Jak to máte vy?

Návštěvník Václav Šulc
Zdravím z Havířova.Ať se jedná o zpětné shlédnutí,či nahraný titul, jsou s tím většinou problémy.U "zpětného" to pořád hlásí "bohužel nelze přehrát ....",když to opakuji  3x tak to pak naskočí. Během přehrávání se to seká, často vypadává v utčitých vlnách zvuk. U "nahraných" se to rozjede a často hned samo (nebo při posunu) vypne. O chybějících čs.titulkách ani nemluvě.STB mám už měněný,ale je to furt stejné.Nebaví mě stálé resetování. Mám CI kartu v TV. STB používám (a draze platím) pouze pro zpětné a nahrávání.Při té výše zmíněné kvalitě jsou to bohužel vyhozené peníze.Jak to máte vy?

Sent from my iPad using Tapatalk

Občas stejné problémy a UPC z nás dělá blbce, kteří platí za nespolehlivé šmejdy s tím, že je to jejich politika a o spolehlivých CA modulech nechtějí slyšet, protože neumí zpětné shlédnutí. Je to začarovaný kruh ze kterého je lepší odejít k jinému operátorovi.

Sent from my iPad using Tapatalk

9 hours ago, Václav Šulc said:

spolehlivých CA modulech nechtějí slyšet, protože neumí zpětné shlédnutí

Ono je to ještě horší. Oni mají aplikaci (aspoň pro Android TV), která i umí ZZ i na TV s CA modulem, ale my ji máme zakázanou. Dostali ji jen Slováci.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Mozna se pletu, ale pokud vim, tak se jedna pouze o aplikaci Horizon GO pro Android TV, kde za:

1) stejne nejsou vsechny kanaly (tak jako na PC, Androidu a pod.)

2) to nema vubec nic spolecneho s CA modulem

Rad bych se ale mylil.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

1. Ano, zas tam naopak je pár kanálů navíc oproti DVB-C.

2. Nemá, ale je to možnost, jak na Tv s CA modulem využívat MyPrime a zpětné zhlédnutí bez použití dalšího zařízení (PC, Android box, Chromecast atp.).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Pokud někdo má CA modul, tak může sledovat všechny kanály, které si platí. Pokud má aplikaci, může přes Horizon Go používat ZZ u všech kanálů, které to podporují, stejně jako kdyby měl STB (přesně jak píše Marek). Nevím, jestli je nějaký kanál, který podporuje ZZ a zároveň není v Horizon Go, ale na 99 % platí, že CA modul+aplikace=STB. Jen nebudete potřebovat druhý ovladač, reakce nebudou trvat několik vteřin, budete si moct seřadit kanály podle sebe, nic vám nebude spotřebovávat 20W i ve "vypnutém" stavu, atd.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Mladá Boleslav

"..Pokud má aplikaci, může přes Horizon Go používat ZZ u všech kanálů, které to podporují, stejně jako kdyby měl STB ."

V Horizon GO ale nemas vsechny kanaly, byt by sis platil Komplet. Nebo mozna kazdy mluvime o necem jinem?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

"..pouzívat ZZ u vsech kanálu, které to podporují.."

Ano, to je jasne. V Horizon GO jsou kanaly, ktere ZZ podporuji, pak tam jsou kanaly, ktere ZZ nepodporuji.

Ale porad tam nejsou vsechny kanaly.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

😁 Tak ještě jednou zopakuji tu první větu, kterou jste zapomněl quotovat:

Pokud někdo má CA modul, tak může sledovat všechny kanály , které si platí.

A to bez ohledu na to, jestli má nebo nemá aplikaci, bez ohledu na Horizon Go. Aplikace pak už jen zpřístupní ZZ. Nechce se mi dohledávat, které konkrétní kanály v Horizon Go chybějí, ale tipnul bych si, že všechny, které mají ZZ, jsou i v Horizon Go. Respektive, všechny programy, u kterých je ZZ přistupné ze STB, jsou i v Horizon Go a mají tedy přistupné ZZ z aplikace.

Upraveno uživatelem marena
  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...