Přejít na obsah

Formulář pro hlášení chyb služby zpětného zhlédnutí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Evzen
Před hodinou, David - UPC napsal:

Udělali jsme konkrétní kroky k celkové nápravě služby zpětného zhlédnutí.

Muzeme se ty konkretni kroky dozvedet?
A nebojte se pouzit odborne vyrazy, my se s tim urcite popereme, nejsme blondyny.

Návštěvník David R.

@Evzen Evžene, já chápu, že jste nejchytřejší člověk na téhle planetě, ale konkrétní interní informace nemohu zveřejnit. 

Došlo k posílení technologie a k určitým změnám přímo v samotném nastavení. 

Návštěvník zby

Co pozoruji, tak kvalita vysílání (na malém Horizonu) nepadá z plné kvality na základní, ale na nějakou střední (tady došlo asi k úpravě nastavení). Upřímně, je to lepší, ale pořád ne ideální, když se to takto přepíná každých několik minut (zejména při sledování sportovních záznamů/přenosů). Zvláštní je, že pokud se stream odesílá z mobilu do Android TV (přes chrome), tak běží vše naprosto perfektně po většinu času.

Dnes jsem se na STB zpětně díval na Nova sport a nejen že kvalita občas padala, ale v některých častech se několikrát za minutu přehrávání na vteřinu zaseklo a když znovu naskočilo, bylo asi o 5 vteřin dál. Takže nekoukatelné. Nevypadá to, že se něco změnilo.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Návštěvník Evzen
před 10 hodinami, David - UPC napsal:

já chápu, že jste nejchytřejší člověk na téhle planetě, ale konkrétní interní informace nemohu zveřejnit

Ale hovnajs nejchytrejsi... jen jde o to, ze nicnerikajici plky typu "konkrétní kroky k celkové nápravě služby zpětného zhlédnutí" jsou opravdu jen pro smich a skodi predevsim UPC jako firme, protoze z toho bohuzel čiší korporatni prazdne zvasty na sto honů a zavani to neschopnosti vyplodit cokoliv jineho.
Takze jste meli jako firma prilezitost ukazat, ze umite mluvit i k veci, ale propasli jste ji... zase.
A vubec nebylo nutne poustet interni informace a extra detaily, nic takoveho nikdo nepozadoval a neocekaval. Technicky zamereni lide vedi velmi dobre, co jsem mel na mysli... ale obavam se, ze tady je bohuzel dalsi diskuse zbytecna :-\

• Slamb odepnul téma

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...