Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Taky by nebylo od veci sem napsat jaky typ modemu pouzivate, treba to nektery starsi typy modemu nepodporuji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ja to provozuju na Motorole SB5100i. A uz jsem rozjel i to pripojeni ala normalni sit jak rikal Kisch, stacilo dat stejny nazev pracovni skupiny a slo to hned. Fakt bomba, uz zadny komplikace s tahanim dat :)

Odesláno
Ja to provozuju na Motorole SB5100i. A uz jsem rozjel i to pripojeni ala normalni sit jak rikal Kisch, stacilo dat stejny nazev pracovni skupiny a slo to hned. Fakt bomba, uz zadny komplikace s tahanim dat :)

Já mám SB5100E a nějak to nejde. :cry:

------------------------

:cheers: Už to jede!! :thumleft:

Odesláno

muzest to popsat podrobneji? Pro mene chapave :wink:

Odesláno

Tento pocitac -> pravy mysitko -> vlastnosti -> zalozka nazev pocitace -> zmenit

->pracovni skupina (to nastav tak aby nazev souhlasil na obou compech) ; pak zrestartujes a jedes

tohle byla jedina uprava, kterou bylo nutny udelat, vse ostatni jsem nechal nastaveny tak jak bylo, tzn. pro pripojeni na net

Odesláno
Tento pocitac -> pravy mysitko -> vlastnosti -> zalozka nazev pocitace -> zmenit

->pracovni skupina (to nastav tak aby nazev souhlasil na obou compech) ; pak zrestartujes a jedes

tohle byla jedina uprava, kterou bylo nutny udelat, vse ostatni jsem nechal nastaveny tak jak bylo, tzn. pro pripojeni na net

No a samozřejmě se musí nastavit firewall. :wink:

(Pokud ho tedy používáte.)

Odesláno

Koukám, že má modem asi jenom USB 1.1 (12 mb/s) - to je tak akorát na menší soubory. :(

Odesláno

Hmm, nevim na co obdoba desitkovy site nestaci, ja to mam na vicemene nouzovej prenos dat (lepsi nez to tahat pres flash disk, fotak ci mobil :D - pac na notasu nemam palirnu) a realna rychlost cca 600 kB/s je pouzitelna dobre.

Kdyz uz budu chtit neco rychlyho tak si poridim normalni ethernet lanku a ne tohle. Spis bych byl rad, ze tuhle malou vychytavku modemy umej, nez hanit jak je pomala.

Odesláno

Hmm, no už jenom jeden filmík bude problém, o nějakém zálohování nemluvě, takže si nakonec stejně budu muset koupit switch.

Odesláno

No a samozřejmě se musí nastavit firewall. :wink:

(Pokud ho tedy používáte.)

No tak me to slape, a ani jsem nemusel nastavovat stejne jmeno pocitacu. Jen v tom novem FW ze SP2 jsem musel povolit port 3064. Ted mam ale strach,aby se to nedalo zneuzit z venci. Jakej je na to vas nazor?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague