Odesláno 12. října 2004 20 let Taky by nebylo od veci sem napsat jaky typ modemu pouzivate, treba to nektery starsi typy modemu nepodporuji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. října 2004 20 let Ja to provozuju na Motorole SB5100i. A uz jsem rozjel i to pripojeni ala normalni sit jak rikal Kisch, stacilo dat stejny nazev pracovni skupiny a slo to hned. Fakt bomba, uz zadny komplikace s tahanim dat
Odesláno 12. října 2004 20 let Ja to provozuju na Motorole SB5100i. A uz jsem rozjel i to pripojeni ala normalni sit jak rikal Kisch, stacilo dat stejny nazev pracovni skupiny a slo to hned. Fakt bomba, uz zadny komplikace s tahanim dat Já mám SB5100E a nějak to nejde. ------------------------ Už to jede!!
Odesláno 12. října 2004 20 let Ja to provozuju na Motorole SB5100i. A uz jsem rozjel i to pripojeni ala normalni sit jak rikal Kisch, stacilo dat stejny nazev pracovni skupiny a slo to hned. Fakt bomba, uz zadny komplikace s tahanim dat muzest to popsat podrobneji? Pro mene chapave
Odesláno 12. října 2004 20 let Tento pocitac -> pravy mysitko -> vlastnosti -> zalozka nazev pocitace -> zmenit ->pracovni skupina (to nastav tak aby nazev souhlasil na obou compech) ; pak zrestartujes a jedes tohle byla jedina uprava, kterou bylo nutny udelat, vse ostatni jsem nechal nastaveny tak jak bylo, tzn. pro pripojeni na net
Odesláno 12. října 2004 20 let Tento pocitac -> pravy mysitko -> vlastnosti -> zalozka nazev pocitace -> zmenit ->pracovni skupina (to nastav tak aby nazev souhlasil na obou compech) ; pak zrestartujes a jedes tohle byla jedina uprava, kterou bylo nutny udelat, vse ostatni jsem nechal nastaveny tak jak bylo, tzn. pro pripojeni na net No a samozřejmě se musí nastavit firewall. (Pokud ho tedy používáte.)
Odesláno 12. října 2004 20 let Koukám, že má modem asi jenom USB 1.1 (12 mb/s) - to je tak akorát na menší soubory.
Odesláno 12. října 2004 20 let Hmm, nevim na co obdoba desitkovy site nestaci, ja to mam na vicemene nouzovej prenos dat (lepsi nez to tahat pres flash disk, fotak ci mobil - pac na notasu nemam palirnu) a realna rychlost cca 600 kB/s je pouzitelna dobre. Kdyz uz budu chtit neco rychlyho tak si poridim normalni ethernet lanku a ne tohle. Spis bych byl rad, ze tuhle malou vychytavku modemy umej, nez hanit jak je pomala.
Odesláno 12. října 2004 20 let Hmm, no už jenom jeden filmík bude problém, o nějakém zálohování nemluvě, takže si nakonec stejně budu muset koupit switch.
Odesláno 15. října 2004 20 let Tento pocitac -> pravy mysitko -> vlastnosti -> zalozka nazev pocitace -> zmenit ->pracovni skupina (to nastav tak aby nazev souhlasil na obou compech) ; pak zrestartujes a jedes tohle byla jedina uprava, kterou bylo nutny udelat, vse ostatni jsem nechal nastaveny tak jak bylo, tzn. pro pripojeni na net No a samozřejmě se musí nastavit firewall. (Pokud ho tedy používáte.) No tak me to slape, a ani jsem nemusel nastavovat stejne jmeno pocitacu. Jen v tom novem FW ze SP2 jsem musel povolit port 3064. Ted mam ale strach,aby se to nedalo zneuzit z venci. Jakej je na to vas nazor?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.