Odesláno 9. června 2019 5 let Včera jsem testoval ChromeCast 1 až 3 a nepadalo mi to, tak nevím. Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. června 2019 5 let Chromecast s Horizonem není spolehlivý, včera mi nepřehrál vůbec nic. Už by to prostě chtělo nativní aplikaci pro Android TV.
Odesláno 9. června 2019 5 let Asi je to individualne, ja pozeram Horizon z 80% cez Chromecast Ultra a prehravanie je najstabilnejsie zo vsetkych moznosti. Najmenej stabilne je pri prehravani cez STB, potom na PC a najviac som spokojny prave s Chromecastom... Upraveno 9. června 2019 5 let uživatelem kuko61
Odesláno 9. června 2019 5 let A co máš za router? Já koukal přes Chromecast 3 v pátek asi hodinu na zpětné zhlédnutí a jelo to v pohodě, Router mám vlastní TP Link. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. června 2019 5 let Ja mám Chromecast Ultra s pripojením cez Ethernet a Horizon Go chodí veľmi dobre. Som s ním dlhodobo spokojný. Upraveno 9. června 2019 5 let uživatelem Fuchs Tomáš
Odesláno 9. června 2019 5 let Jinak i ne – Ultra Chromecast Lze připojit přes ethernet, je na to na internetu někde návod, Já mám ale wifi router hned vedle chromecastu takže to neřeším. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. června 2019 5 let Já dnes zkusil restartovat pro jistotu router do továrního nastavení, ani to nepomohlo. Během zpětného zhlédnutí mi Chromecast Ultra (připojený přes Ethernet) opět padá na dvou nezávislých zařízeních. Vážně nevím, jestli to je někde chyba v nastavení. Na druhou stranu Chromecast je poměrně jednoduchý, takže tady problém nevidím. Router mám jinak od Chromecastu asi metr, takže i tady splňuji požadavky Googlu. Možná bych byl chytřejší z toho, co znamená ta Chyba č. 2005. Bohužel ID k chybám jsem nikde nenašel. Upraveno 9. června 2019 5 let uživatelem 3georgo3
Odesláno 9. června 2019 5 let Chybu 2005 už jsem na mobilu také párkrát viděl, takže asi to nebude nic zvláštního. Já bych ještě vyzkoušel jiný router, modem od UPC Přepni do režimu Bridge a připojit za něj nějaký vlastní router a vyzkoušej jak to bude fungovat s ním, nic jiného Už mě nenapadá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. června 2019 5 let Aj mne to nefunguje v TV, je to thomson s android TV, preto používam aplikáciu pre android tv,ale v čr nie je dostupná. Upraveno 10. června 2019 5 let uživatelem potox
Odesláno 11. června 2019 5 let Já jsem zvídavý člověk a tak si přečtu občas i vlákna, která momentálně nemusí zajímat, ale, tomusi, ty už jsi mě po několikáté totálně odvařil. Co nám chceš oznámit informací: "Chybu 2005 už jsem na mobilu také párkrát viděl, takže asi to nebude nic zvláštního"..? Ten tazatel se zajímal o ID chyb a ty mu napíšeš tohle, fakt dobrý! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.