Odesláno 6. března 2019 6 let Od minulého týdne mi nefunguje UPC Zone v prohlížeči IE11 ve Win7. Neví někdo, proč to tak je a jak tento problém vyřešit ? Díky. Chybová zpráva : Webová stránka nebyla nalezena Tato chyba (HTTP 400 Chybný požadavek) znamená, že se aplikace Internet Explorer připojila k webovému serveru, ale webová stránka nebyla nalezena v důsledku problému s adresou. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 6. března 2019 6 let Internet Explorer není prohlížeč https://www.zive.cz/clanky/microsoft-internet-explorer-neni-prohlizec-prestante-ho-tak-pouzivat/sc-3-a-197149/default.aspx Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 6. března 2019 6 let Ve Win_7 použij Mozzilu Firefox. Ten to umí otevřít (vyzkoušeno). Ve Win_10 to umí otevřít i Edge (též vyzkoušeno) Apropó: to, že někdo v nějakým článku řekne, že IE není prohlížeč (a kupodivu od roku 1995 byl) ještě neznamená, že se dotyčnému pokloním a jeho názor budu brát opravdově. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 6. března 2019 6 let Win10 +IE11 také nefunguje, stejná chybová hláška, takže nějaký problém tam určitě bude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. března 2019 6 let Ve Win7 používám Chrome a UPC Zone funguje bez problému. Stejně tak v Opeře. Pokud potřebuješ nutně používat IE 11, tak to neporadím, v čem konkrétně může být chyba. 500 Mb/s - Klasik Modem Compal Brno
Odesláno 6. března 2019 6 let 39 minutes ago, tomus said: Win10 +IE11 také nefunguje, stejná chybová hláška, takže nějaký problém tam určitě bude. Tipuju, že ne tam ale tady... Možná víc ví Slamb 😁
Odesláno 6. března 2019 6 let Autor Teď píšu z Firefoxu. Ale štve mě, že se musím pokaždé znovu přihlašovat. V IE11 mi fungovalo automatické přihlašování. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 6. března 2019 6 let Tak máš něco blbě nastaveno, já se ve Firefoxu opakovaně přihlašovat nemusím. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 6. března 2019 6 let já mám u sebe v systému ie deaktivovanej a z bezpečnostních důvodů ho aktivovat ani nebudu, takže těžko říct, dělalo se tu pár větších aktualizací co se týká upc zone, neni potřeba sem přistupovat přes ie kvůli špatný kompatibilitě s jakymkoliv standardním prohlížečem na jádře chromium (chrome, opera, budoucí edge), webkit (safari) nebo gecko (firefox) a to platí pro verze jak desktopový, tak mobilní u prohlížečů s nějakym exotickym nebo historickym vykreslovacím jádrem se nedá nic předvídat mně ve firefoxu ukládání hesel funguje bez problémů možná máš jenom nějaký jiný nastavení v about:preferences#privacy Spoiler kdo by si chtěl ie v systému taky deaktivovat, aby v něm nějakej nicnetušící kolega / člen rodiny nebrouzdal po netu, tak může následovně: 1) Ovládací panely\Programy\Programy a funkce 2) Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows 3) odškrtnout Internet Explorer 11 4) OK 5) restart a ještě bych doporučil si upravit nastavení šifrování, aby se předešlo využívání nebezpečnejch a děravejch šifrovacích protokolů na stránkách, který se tvářej jako zabezpečený (mají aktivní https): 1) Ovládací panely\Síť a internet 2) Možnosti internetu 3) záložka Upřesnit 4) odškrtnout volby Používat protokol SSL 3.0, TLS 1.0 a TLS 1.1 (tzn. nechat zaškrtnutej jenom 11 let starej TLS 1.2 pro kompatibilitu s webama bez TLS 1.3, kterejch je pořád ještě dost) 5) OK - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. března 2019 6 let Autor Díky za radu. Přihlašovací údaje jsem uložené měl, ale měl jsem nastaveno Vymazat historii při ukončení FF. Teď jsem zkusil nastavit Historii ukládat a opravdu jsem při dalším spuštění byl automaticky přihlášen. Jen doufám, že mi ta historie nebude zbytečně zabírat místo na disku. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.