Odesláno 8. března 2019 6 let V 6. 3. 2019 v 3:28 PM, petrmet napsal: Od minulého týdne mi nefunguje UPC Zone v prohlížeči IE11 ve Win7. Neví někdo, proč to tak je a jak tento problém vyřešit ? Díky. Chybová zpráva : Webová stránka nebyla nalezena. Tato chyba (HTTP 400 Chybný požadavek) znamená, že se aplikace Internet Explorer připojila k webovému serveru, ale webová stránka nebyla nalezena v důsledku problému s adresou. Mam stejny problem w7 + IE11 vubec nic, uz jsem myslel, ze jste to zrusili Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 8. března 2019 6 let Autor Asi budeš muset přejít na jiný prohlížeč, což už jsi asi udělal, když se ti podařilo sem vložit příspěvek. Mě technická podpora poradila, že chyba je u mě, mám si nainstalovat novou verzi IE .😯 Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 8. března 2019 6 let No to jo, ale melo by to napsat nejakou hlasku a ne tvarit se jako ze ty stranky neexistuji Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 8. března 2019 6 let Vsak to JE ta hlaska... chyba 400 (Bad request) neni to same co 404 (Not found)! Zatim jsem tomu venoval jenom asi tak minutu, ale neco asi nebude OK v tom, ze IE11 ma - aspon u me - default zapnuty HTTP/2 protokol... a request na UPCZone posila s pozadavkem na HTTP/2... cemuz teda asi server nerozumi a vrati 400. Co je ale divny, ze po vypnuti HTTP2 v Internet Options dava requesty porad na HTTP/2, misto HTTP 1.1... EDIT: aha, tak beru zpet... Seamonkey jede na UPCZone pres HTTP/2 taky a je to OK. Upraveno 8. března 2019 6 let uživatelem Evzen
Odesláno 8. března 2019 6 let No ono to pise presne Webová stránka nebyla nalezena. HTTP 400 Nejpravděpodobnější příčiny: V adrese může být překlep. Pokud jste kliknuli na odkaz, je možné, že není aktualizovaný. Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 8. března 2019 6 let teoreticky by to teď mělo aspoň přesměrovat na stránku s aktualizací prohlížeče, tak když tak někdo zkuste - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. března 2019 6 let Autor Přesměrování funguje. Nabízí Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.