Odesláno 12. září 2006 18 let memuzu se pripojit na mujkarneval nebot vsechny data co jsem mel ulozene jsem stratil poatite my ted jak mam si ty data znovu obnovit
Odesláno 7. května 2007 17 let nemam jak se prihlasit na svoji stranku muj karneval proto abych zjistil kolik mam prostahovano a kolik dat mi jeste zbyva ...........co s tim??
Odesláno 13. května 2007 17 let A web vám funguj? mě totiž nefunguje pro lidi co nemají připojení od Karnevalu. Nebo vám to jde? je to tato adresa s několika fotkama: http://home.karneval.cz/mzemek/ Ostatním to píše že server není dostupnej. Ale na svůj účet se dostanu normálně a na web taktéž. Tak to nechápu.
Odesláno 13. května 2007 17 let Taky mi nejede mujkarneval... ale vzdy mi sel takze to nechapu... a volat se mi tam nechce protoze oni jsou fakt divni... cekam vzdy pul hodiny nez se na me dostane rada a jeste za to platim... no tedy potez panbuh... vzlast kdyz mam odnich jeste telefon
Odesláno 14. května 2007 17 let Jel mi v neděli večer i v pondělí ráno. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 15. července 2007 17 let Ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli se můžete připojit na můj.karneval.cz ? Mám od pátku net,celou dobu to šlo ale od včerejška se mi po přihlášení zobrazí jen možnost odhlásit jinak nic jinýho:(
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.