Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Bez problému....., (Windows 10 (v 1803), Edge

Odesláno

Zkoušel jsem odezvu na několika PC (Chrome, IE) a mobilech - vše v pořádku. 

Odesláno

Díky všem za spolupráci. Zjevně se jedná o lokální, případně o můj, problém. Je to můj subjektivní pocit, dnes se mi zpomalení jeví poněkud méně výrazné nežli včera, stále je to můj subjektivní pocit. Zlenivění pozoruju, v tomto roce minimálně podruhé, mohu pozorovat na všech mně dostupných pc (2x desktop, laptop, tablet), na všech pc Win10 1809 (ne 1903, to jsem mírně přehnal) pravidelně aktualizovaný...

Nedokážu si zpomalování vysvětlit...
1/ Compal (jeho radiová, wifi část) se asi před měsícem začal chovat zcela nepředvídatelně, pomohl tovární reset. Co když si teď na mě pro změnu vymyslel zpomalování?
2/ Trasování stále víceméně stejné (tracert.exe, PingPlotter, Visual Traceroute). Občas si s Visual Traceroute hraju, takže občas zaregistruju krátkodobou změnu ve směrování v důsledku nějaké poruchy a návrat zpět, ale občas i významnou změnu zjevně v důsledku změny konfigurace/topologie sítě - Dříve trasování z Teplic na Prahu, Vídeň, Amsterodam, teď od jisté doby, snad od přelomu roku, Teplice, Slaný, Praha, Švýcarsko, Amsterodam …
3/ Chlapci z Redmondu jsou kapitola sama pro sebe. Když se hromadou hnoje proklikám k mně dávno známému rozhraní, při další aktualizaci je to zase úplně jinak...
4/ A nemůžu vyloučit i tu poslední možnost, kterou si zatím nepřipouštím.....

Tož asi tak.

Odesláno

Na verzi 1903 se mi zdá vše OK. Prohlížečů několik. Ale Tapatalk mi občas nepřečtené příspěvky načítá nějak dlouho.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Mne už dnes forum beží normálne. Toto spomalenie bolo u mňa prvý krát. Ani som to neriešil, myslel som že máte vyťažený server/ forum. Ale narazil som tu na túto tému tak som zareagoval 🙂

Odesláno

Já mám dnes taky všechno v pohodě, stejné nastavení, stejný prohlížeč, načítání rychlejší.

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • tři
  • Lobeček
  • Slamb změnil název na Fórum zlenivělo?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague