Odesláno 7. dubna 2019 5 let Ode dneška nastal problém s připojením přes router Asus RT-N18U.Po restartu spojení finguje tak 1 minutu a konec.Přitom když dám zkusím při "nefunkčním" internetu ping přes router,tak je vše OK.Netuší někdo,kde je problém? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 8. dubna 2019 5 let Autor Modem OK,změnil jsem DNS na 8.8.8.8 a zatím to jede.Nechápu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 9. dubna 2019 5 let Autor Mám ještě starý CISCO EPC3208. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 9. dubna 2019 5 let To bude těžko radit. Ten modem už může mít svoje mouchy. Modem nemám, ale jestli chceš půjčit nějaký jiný router na odzkoušení, napiš mi SZ. Možná bych něco vyhrabal. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 9. dubna 2019 5 let Na tom modemu Cisco se nic nastavovat nedá , takže ten buď jede nebo ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. dubna 2019 5 let Autor Však já vím a nemyslím si,že to bylo modemem... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.