Přejít na obsah

TAky se vam stava ze pri stahovani ze stranky...

Doporučené příspěvky

Návštěvník PPK
Pánové, stáhněte si Operu, ta má funkci resume, potom se tady nemusíte hádat. :wink:

Jenze Opera bud neco stoji a nebo otravuje banner :wink: Btw kdyby sem mel zajem aby Mozilla umela v tom jejim download manageru resume tak neni problem si to dodelat, vzdyt mame zdrojak :D

Návštěvník Worm
Pánové, stáhněte si Operu, ta má funkci resume, potom se tady nemusíte hádat. :wink:

Jenze Opera bud neco stoji a nebo otravuje banner :wink: Btw kdyby sem mel zajem aby Mozilla umela v tom jejim download manageru resume tak neni problem si to dodelat, vzdyt mame zdrojak :D

No máte zdroják, a resume nikde. :lol:

Návštěvník PPK
No máte zdroják, a resume nikde. :lol:

Proc by se s tim nekdo delal kdyz tu na to existuji specializovany programy ktery svou praci odvadej velice dobre, a jeste jich muzu mit nainstalovanejch vic a v nabidce downloadu si zvolit ten kterej chci, treba pro kazdej download jinej :wink:

Návštěvník Worm

Proč zavádět mouse gestures do Mozilly, když už ho má Opera, že... To je logika.

Opera má ve "standardní výbavě" resume, Mozilla ne (možná existuje plug-in, nevím...). Neříkám, že je Opera lepší. Tečka, konec diskuze!

Návštěvník Worm
Proč zavádět mouse gestures do Mozilly, když už ho má Opera, že... To je logika.

Jeden o voze druhej o koze, motas hrusky z jabkama :lol:

Ne nemotám, to máš jenom delší vedení. :P

Návštěvník PPK

Ne vubec, namotas do resume pri stahovani koninu jako jsou mouse gestures :lol:

Stahovat segmentove to stejne neumi takze si to stale rika o nahrazeni poradnym stahovacem :P

stejnak je Opera lepsi

Nenasel sem na ni nic proc by sem ji mel pouzivat s tim ze bud si ji koupim a nebo me bude obtezovat banner :wink:

Návštěvník Worm

Ne vubec, namotas do resume pri stahovani koninu jako jsou mouse gestures :lol:

Stahovat segmentove to stejne neumi takze si to stale rika o nahrazeni poradnym stahovacem :P

Ale já jsem poukazoval na tvojí podivnou logiku - můj program něco neumí, ale jiný to umí, takže není důvod, proč vylepšovat ten můj.

Nešlo vůbec o to, jestli se jedná o mouse gestures nebo tabbed browsing. Já ti říkal, že máš delší vedení... :lol::lol:

Návštěvník PPK

A muj program to umi lip protoze mi pri pokusu o stahnuti neceho da moznost jestli pouziju interni downloader nebo externi program ktery ma spoustu dalsich vychytavek a je na stahovani vetsich souboru "profesional" :D

Moje logika je lepsi nez tvoje logika :P Btw prohlizec mam taky lepsi :lol:

Návštěvník Worm

No já mám taky GetRight nainstalovanej, ale na menší soubory používám Operu - je to rychlejší. A Opera má funkci resume (což Mozilla nemá), takže je určitě použitelná i při stahování z "nestabilních" serverů. :P:P

Moje logika je lepsi nez tvoje logika :P Btw prohlizec mam taky lepsi :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nene, moje bábovička je lepší než tvoje.

Kdybys narážku náhodou nepochopil, tak jsem tím chtěl naznačit, že to byl výrok čtyřletého dítěte. :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...