Odesláno 10. května 2019 5 let @Marek-26 Jelikož jsem to minulý týden řešil s tech. podporou a bylo mi řečeno, že to prostě musí jet, když dám tovární nastavení modemu + zresetuji sítě v TV a ono to pak fakt chvíli jelo, mám dotaz. Stačí ta změna firmwaru nebo je nutný tvrdý reset do tov. nastavení modemu + odebrat síť z TV a znovu ji přidat?
Odesláno 10. května 2019 5 let Měla by stačit změna FW v modemu. Modem se poté restartuje s novou konfigurací. Ale otestováno to nemám, mám "hloupou" televizi. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. května 2019 5 let Ja som resetol modem vzadu tlačidlom + musel som aj v menu modemu dať reset na továrenské nadstavenia. 2.4GHz sieť sa chytila hneď ale 5GHz sieť stále nešla. Tú som musel z telky vymazať a zadať nanovo. Potom sa už chytila a drží. @Marek-26 Sony Bravia XF90, ale už je to poriešené, myslel som že reset zadným tlačidlom je všemocný 🙂 Nebol, musel som dať aj továrenské cez menu modemu. Upraveno 10. května 2019 5 let uživatelem kotlik
Odesláno 10. května 2019 5 let Díky za zpětnou vazbu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. května 2019 5 let Tak mě přišla verze 25 2p4. Jestli odstranila problém s TV sony nevím, ale že mě to odpojilo v půlce hraní, vím jistě. Takže nasranej jsem dost. Update modemu ve 23:45 v pátek večer není opravdu ideální. Zítra dám vědět, jestli se připojí TV... Upraveno 10. května 2019 5 let uživatelem shrap
Odesláno 11. května 2019 5 let Tak ja mám starú verziu stále a stále to nejde , mne neostáva iné vystačiť si na xboxe z 2,4 bohužiaľ, pretože už nemám voľný lan port 🙂
Odesláno 11. května 2019 5 let Taky mi nic nedošlo, dnes TV připojím kabelem. Chápu, že se občas něco nepovede, ale tak dlouho to nechat v nefunkčním stavu, to si musí UPC opravdu být jisté svými zákazníky. Škoda, že jsem teď obnovil smlouvu
Odesláno 12. května 2019 5 let 6.12.18.25-2p4 přes noc dorazil, Sony Bravia KD-43XF7596 , Xbox One X , Hama DIT2010M Pro vše připojeno, funkční. HP Pavilion Gaming 17-ab201nc a Sony Xperia XZ1 compact jsem nezaznamenal problémy vůbec v minulosti.... Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.