Návštěvník ajvn Odesláno 7. května 2019 Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ještě že jsem sem zabloudil - TV samozřejmě nejede, firmware mám zřejmě pořád ten nefunkční CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p3-NOSH. Jako nechápu, proč do toho musí pořád vrtat, vše fungovalo zcela bez problémů. Ale hlavně že na oficiálních stránkách nic není. Je nějaká naděje, že se konečně UPC rozhoupe a něco s tím udělá? A ten "správný" firmware se posílá jen na požádání ( to je samozřejmě míněno ironicky)? Ano, jsem nas... a hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajvn Odesláno 8. května 2019 Sdílet Odesláno 8. května 2019 Tak kdyby to náhodou někomu pomohlo - resetoval jsem modem, ale natvrdo tlačítkem, do továrního nastavení, resetoval jsem nastavení sítí v TV, vše znovu nastavil a zase mi jede v TV WiFi na 5ghz. Paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hugo Odesláno 8. května 2019 Sdílet Odesláno 8. května 2019 No den mi to fungovalo po té aktualizaci a včera zas nějaká aktualizace a už zase TV odpojena...?? teď mám zas -2p3... ten z předevčírem -2p4 fungoval.. teď mě to zas po 5min odpojí TV z wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 8. května 2019 Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) Velice kvalitni prace, uz mam zase ten "novej" FW, CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p3-NOSH, takze opet nefunkcni ... A uz mam zase 24 ... OMG Upraveno 8. května 2019 uživatelem shrap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Falco111 Odesláno 8. května 2019 Sdílet Odesláno 8. května 2019 je to banda kret* a zase to rozesrali. Mam chut jim to omlatit o hlavu a jit jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 8. května 2019 Sdílet Odesláno 8. května 2019 Mne starý firmware ani neposlali, že to nejde.... Poslali nový 6.2.18.25-2p4-Nosh ale aj ten má problémy ako 2p3.TV sa nepripojí. Fakt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rixo Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 Dnes ráno na modemu opět novější FW a 5 Ghz opět nejde 😫 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 Potvrzuji, opet verze 25, opet nefunkcni 5GHz na Tv Sony. Uz je to takovej evergreen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 8.5 ráno se vrátil nový firmware a Sony Bravia, Xbox OFF. Už jsem napojil natrvalo na kabel. Asi přišla nová směna techniků a znovu to odpálila do oběhu 😃 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 @Rixo Promiň za smazání příspěvku, ale asi tušíš ... @kotlik A na jakém zařízení nefunguje? Všichni ostatní: Dnes by měla být dostupná verze CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p4-NOSH, která by měla problém odstranit. S vaším dovolením bych vám ji zaslal a poprosil bych vás, abyste mi dali vědět třeba po víkendu, zda je OK. Pokud byste přišli na nějaký problém, prosil bych o info, hlavně o značce a typu zařízení, kde nejde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.