Návštěvník ajvn Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 @Marek-26 Jelikož jsem to minulý týden řešil s tech. podporou a bylo mi řečeno, že to prostě musí jet, když dám tovární nastavení modemu + zresetuji sítě v TV a ono to pak fakt chvíli jelo, mám dotaz. Stačí ta změna firmwaru nebo je nutný tvrdý reset do tov. nastavení modemu + odebrat síť z TV a znovu ji přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 Měla by stačit změna FW v modemu. Modem se poté restartuje s novou konfigurací. Ale otestováno to nemám, mám "hloupou" televizi. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Ja som resetol modem vzadu tlačidlom + musel som aj v menu modemu dať reset na továrenské nadstavenia. 2.4GHz sieť sa chytila hneď ale 5GHz sieť stále nešla. Tú som musel z telky vymazať a zadať nanovo. Potom sa už chytila a drží. @Marek-26 Sony Bravia XF90, ale už je to poriešené, myslel som že reset zadným tlačidlom je všemocný 🙂 Nebol, musel som dať aj továrenské cez menu modemu. Upraveno 10. května 2019 uživatelem kotlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 Díky za zpětnou vazbu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 10. května 2019 Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Tak mě přišla verze 25 2p4. Jestli odstranila problém s TV sony nevím, ale že mě to odpojilo v půlce hraní, vím jistě. Takže nasranej jsem dost. Update modemu ve 23:45 v pátek večer není opravdu ideální. Zítra dám vědět, jestli se připojí TV... Upraveno 10. května 2019 uživatelem shrap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník indy757 Odesláno 11. května 2019 Sdílet Odesláno 11. května 2019 Tak ja mám starú verziu stále a stále to nejde , mne neostáva iné vystačiť si na xboxe z 2,4 bohužiaľ, pretože už nemám voľný lan port 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajvn Odesláno 11. května 2019 Sdílet Odesláno 11. května 2019 Taky mi nic nedošlo, dnes TV připojím kabelem. Chápu, že se občas něco nepovede, ale tak dlouho to nechat v nefunkčním stavu, to si musí UPC opravdu být jisté svými zákazníky. Škoda, že jsem teď obnovil smlouvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 11. května 2019 Sdílet Odesláno 11. května 2019 Tak TV Sony se připojí, jiné chyby jsem zatím nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajvn Odesláno 12. května 2019 Sdílet Odesláno 12. května 2019 Samsung UE KS7002 ve verzi FW 18.25-2p4 jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 12. května 2019 Sdílet Odesláno 12. května 2019 6.12.18.25-2p4 přes noc dorazil, Sony Bravia KD-43XF7596 , Xbox One X , Hama DIT2010M Pro vše připojeno, funkční. HP Pavilion Gaming 17-ab201nc a Sony Xperia XZ1 compact jsem nezaznamenal problémy vůbec v minulosti.... Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.