Návštěvník kotlik Odesláno 21. května 2019 Sdílet Odesláno 21. května 2019 Ono by dosť pomohlo keby sa takéto supersmartchytré funkcie dali vypnuť v rozhraní modemu samotným užívateľom. Keď sa to tam dá napevno potom sú z toho len problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. května 2019 Sdílet Odesláno 21. května 2019 Možná že by to šlo vypnout podobným způsobem jako je popsáno zde: Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. května 2019 Sdílet Odesláno 25. května 2019 Vážení, nová verze FW se již pár dní postupně zasílá na modemy, přednostně na ty s verzí CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p3-NOSH. Bohužel nelze zaslat všem najednou, ale denně je zasíláno tisíce aktualizací. V případě, že byste chtěli z důvodu nefunkčnosti připojení na TV či konzoli zaslat FW přednostně, můžete kontaktovat buď HelpDesk UPC nebo mi můžete napsat stále soukromou zprávu. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 25. května 2019 Sdílet Odesláno 25. května 2019 (upraveno) Termín firmware pro zmiňovaný software nejspíš postrádá logiku, ale budiž. V každém případě by nebylo na škodu uvést označení oné nové verze firmwaru, které také není příliš logické.... Od 7.5.2019 jsem měl CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p3-NOSH, teď jsem zjistil, že (už) mám CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p4-NOSH Upraveno 25. května 2019 uživatelem Retiree doplnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. května 2019 Sdílet Odesláno 25. května 2019 A proč termín firmware postrádá logiku? Číslo nové verze bylo zde již uvedeno, a má jasně danou logiku. V čem ji postrádáte? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martau Odesláno 25. května 2019 Sdílet Odesláno 25. května 2019 A to malé "p" znamená pokus? 🙂 Citovat Internet 300 - TV Komplet tři Lobeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. května 2019 Sdílet Odesláno 25. května 2019 p = patrně patch. Tedy minor verze, bugfix.Odesláno z mého Redmi Note 4X pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kohy Odesláno 28. května 2019 Sdílet Odesláno 28. května 2019 Takže řešení je LAN nebo už vše OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. května 2019 Sdílet Odesláno 28. května 2019 S novou verzí zatím nikdo na žádný problém nepřišel. Vše běží, jak má. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PV Odesláno 28. května 2019 Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tak já mám s jedním zařízením v síti problém ... Neustále mě to připojuje, odpojuje, přehazuje z 2,4Ghz na 5Ghz, následně mě to na nějakou dobu odpojí, aby mě to napsalo na zařízení hlášky 1) nelze se připojit 2) připojení k síti se nezdařilo dokonce mi to jednou hodilo i hlášku 3) připojení je zakázáno Zkoušel jsem nastavit na routeru i filtraci MAC adres, kdy jsem dotyčnému zařízení nastavil natvrdo povolení jen na jednu konkrétní frekvenci. Problém jak jen na 2,4 tak i 5ghz. Normálně bych to hodil na dosluhující mobil, ale v jiných sítích wifi jede bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.