Návštěvník David R. Odesláno 29. dubna 2019 Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Vážený uživatelé fóra, přinášíme vám rady a tipy, jak využít UPC Internet a Wi‑Fi modem skutečně naplno! Pár vylepšení ve vaší domácnosti často pomůže zvýšit výkon internetu a zejména Wi‑Fi sítě. Podrobnosti naleznete ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 29. dubna 2019 Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Přes kabel špička. Přes Wifi pomalé. Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 30. dubna 2019 Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Stačí přepnout nebo nechat souběžně i když bych spíš preferoval pásmo 5 GHz, jestli to připojovaná zařízení umožňují. Z vlastní zkušenosti toto pásmo stabilnější, na všech zařízeních přes wifi plná rychlost při měření a větší dosah.... Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rixo Odesláno 1. května 2019 Sdílet Odesláno 1. května 2019 S aktuálním problémem se SW modemu, kdy (minimálně některým uživatelům) nefunguje připojení k 5 Ghz, je takový návod k popukání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 2. května 2019 Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jistě, četl jsem v některém vláknu. Ano minimálně některým uživatelům. U mne žádný problém s výpadky nezaznamenávám a jsou trvale připojena 3 zařízení. NTB, telefon a Sony Bravia na kterou tam také někdo narážel. Tak nevím kde je chyba .... Každopádně už se pracuje na opravě, to jste jistě četl pane Rixo Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rixo Odesláno 2. května 2019 Sdílet Odesláno 2. května 2019 Nečetl. Nikdo z UPC ČR zatím veřejně problém nepotvrdil, natož aby psal o tom, že ho řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 3. května 2019 Sdílet Odesláno 3. května 2019 Na každopádně mám s 5 GHz lepší zkušenosti a výsledky než s 2,4 GHz. A také předpokládám, že UPC tento problém řeší když se o něm ví. A jak jsem psal, že Bravia OK tak ne, také problém. Mohu to naštěstí řešit kabelem. Tak musíme vydržet 😏 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.