Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nevím jestli tady někdo používá e-mail na www.gawab.com. Já osobně jsem ho tam měl, ale teď když karneval zavedl dynamické IP, nedostanu se ani na úvodní stránku a stejně tak i známí co maj net od karnevalu.

Možná je chyba někde v mém nastavení, ale spíš ne. Skoušel jsem to i s vypnutým firewallem a antivirákem.

:!: Pokud někdo víte jak se dostat na www.gawab.com s karnevalem, prosím napište :!:

Na help mejlu mi nikdo neodepsal. Asi uznali, že maj problem a nevědí jak na něj a nemaj odvahu mi to zdělit.

Odesláno

Na tuto stránku se bezproblémově dostanu.

Odesláno

Taky me jedou

Odesláno

Tak to je divné...

Máte veřejnou IP? Já mám Turbo 1M a nevřejnou IP, resp. tu nejzákladnější nabídku, takže předpokládám, že IP co mám přidělenou je neveřejná. Připojení TCP/IP mám nastavené na aotomatickou zjištění, tak jak je to v návodu. A stránka gawab.com mi ani nenaběkne, pokud použiji proxy nebo nějakej anonymizer tak se dostanu na úvodní stránku, ale přihlásit se mi stejně nepodaří.

Můžete mi nějak poradit? co zkusit atd.

Odesláno

Standardne Vám nyní DHCP server Karnevalu přidělí dynamickou veřejnou IP adresu.

Odesláno

Me to taky nenabiha.

Odesláno

Taky me to nejede (T5M, IP z DHCP)

Odesláno

U mne to také nejde

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

taky mi to nejede (na dynamice - pevnou nevim...nechce se mi zkouset:( )

Odesláno

napiste na karneval, mozna bude, ze provider toho freemailu zablokoval karneval. Stezovanim tady si moc nepomuzes :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague