Návštěvník Odesláno 26. září 2006 Sdílet Odesláno 26. září 2006 Nevím jestli tady někdo používá e-mail na www.gawab.com. Já osobně jsem ho tam měl, ale teď když karneval zavedl dynamické IP, nedostanu se ani na úvodní stránku a stejně tak i známí co maj net od karnevalu. Možná je chyba někde v mém nastavení, ale spíš ne. Skoušel jsem to i s vypnutým firewallem a antivirákem. Pokud někdo víte jak se dostat na www.gawab.com s karnevalem, prosím napište Na help mejlu mi nikdo neodepsal. Asi uznali, že maj problem a nevědí jak na něj a nemaj odvahu mi to zdělit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 26. září 2006 Sdílet Odesláno 26. září 2006 Na tuto stránku se bezproblémově dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 Taky me jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 Tak to je divné... Máte veřejnou IP? Já mám Turbo 1M a nevřejnou IP, resp. tu nejzákladnější nabídku, takže předpokládám, že IP co mám přidělenou je neveřejná. Připojení TCP/IP mám nastavené na aotomatickou zjištění, tak jak je to v návodu. A stránka gawab.com mi ani nenaběkne, pokud použiji proxy nebo nějakej anonymizer tak se dostanu na úvodní stránku, ale přihlásit se mi stejně nepodaří. Můžete mi nějak poradit? co zkusit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 Standardne Vám nyní DHCP server Karnevalu přidělí dynamickou veřejnou IP adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 Me to taky nenabiha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gorm Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 Taky me to nejede (T5M, IP z DHCP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 U mne to také nejde Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SWE Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 taky mi to nejede (na dynamice - pevnou nevim...nechce se mi zkouset:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 27. září 2006 Sdílet Odesláno 27. září 2006 napiste na karneval, mozna bude, ze provider toho freemailu zablokoval karneval. Stezovanim tady si moc nepomuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.