Odesláno 7. května 2019 5 let O2 mělo dobrý diskuzní fórum. Na dotazy odpovídal kvalifikovaně O2 Guru. Vedla se tam živá diskuze. Toto plně funkční fórum bylo nahrazeno paskvilem, kde už se nevedla živá diskuze a ani jediný dotaz nikdo z O2 neodpověděl. Podle mě to byl záměr, nahradit to něčím horším, aby o to nebyl zájem o mohlo se to celé zrušit. Také jsem si všiml, že byl zrušen. hojně využívaný "Dotaz pro guru". Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 7. května 2019 5 let A co nebo kdo brani uzivatelum O2 si zridit neoficialni forum jako je napr. tohle? Vzdycky se najde nejaky guru - David - UPC 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 7. května 2019 5 let Ano, toto fórum začínalo jako neoficiální a až později (loni nebo už předloni, ono to strašně letí) se stalo oficiálním fórem UPC. Nic nebrání uživatelům O2 jít opačnou cestou a udělat si fórum vlastní, na O2 nezávislé. Ale to by se o to musel někdo z nich dobrovolně starat a ono to není jen tak. Snadné je založit skupinu na FB, ale fórum, jako je tohle "naše", FB nahradit nemůže. - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň
Odesláno 7. května 2019 5 let Jen aby to nebylo jako s měnovou reformou! 😄 Ale bez legrace, snad ne, protože tu fungujete jako podpora výborně. I komunita funguje dobře. Musím uznat, že zákaznická podpora UPC včetně tohoto fóra je úplně jiné kafe, než to bývalo před lety.
Odesláno 7. května 2019 5 let Díky za pozitivní zprávy :) Těší mě, že jste s spokojení, co se týče klientské péče a tohoto fóra.
Odesláno 7. května 2019 5 let Suhlasim, ze toto forum je skvele. Hlavne co sa tyka podpory a odpovedi na rozne otazky. Paradne je to, ze su tu ludia priamo z UPC, ktori vedia dat rychlu a fundovanu odpoved. Za mna palec hore.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.