Odesláno 7. května 2019 5 let Zaprvé, prosím, omluvte mé špatné znalosti češtiny, učím se pomalu 🙂 Brzy jsem se přestěhoval do jiného bytu, doposud jsem byl v Praze 8 a využíval služeb CZNET, byl jsem s nimi velmi spokojen, protože jsem platil jen 350 Kč za 1000 Mbps připojení, nicméně nová oblast, do které se stěhuji, v Praze 13 , se na ně nevztahuje. Takže nejlepší je zvolit UPC. Mám router, který jsem si koupil a používal s CZNET, model TP Link Archer C1200 (AC1200), a já jsem přemýšlel, budu moci používat stejný router s internetovým připojením UPC 300Mbps? Bude to hezké, když budu moci používat stejný router místo toho, abych musel kupovat další router, zaplatil jsem 2000 Kč méně než před 2 lety 🙂 Děkuji za vaši pomoc
Odesláno 7. května 2019 5 let Ano, fungovat bude, ale modem který dostaneš od UPC, musíš přepnout do režimu bridge, možná tento router ani nebudeš potřebovat, protože modem od UPC má v sobě již integrovaný router s WI-FI AC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. května 2019 5 let Děkuji za rychlou odpověď 🙂 Máte na mysli model CH7464LG "Premiove modem", který již má vestavěný wifi?
Odesláno 13. května 2019 5 let Na druhou stranu, když už Archer máš, není důvod to s ním a s UPC modemem v bridgi nezkusit. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.