Odesláno 15. května 2019 5 let Dobry den, resim tento problem. Mam zamestnani (Home Office), kde potrebuji co nejrychlejsi upload - odesilam mnoho dat na různe cloudove serverty. Nyni mam Komplet s internetem 500/30 za peknou cenu. Koukal sem, ze Business tarify maji upload 50 Mbit, coz by se mi celkem hodilo. Avsakd elam na smlouvu, ne na IČO. Lze takto tedy nejak se domluvit a sjednat smlouvu i bez IČO? Jde mi o to, abych mel komplet s internetem, ale rychlsot byla 500/50. Compal mam odkoupeny a funguje dobre. Jsem z Prahy 4-Pankrác Děkuji všem. Petr 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 15. května 2019 5 let Co takhle zkusit zákaznickou linku? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 15. května 2019 5 let Myslím, že to je užitečný dotaz i pro ostatní, které by to zajímalo...
Odesláno 15. května 2019 5 let Autor No ptam se tady, nez tam budu volat, nechci volat zbytecne 🙂 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 15. května 2019 5 let Bez IČO to nejde. Stačí si udělat živnosťák ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. května 2019 5 let Autor No to se mi prave delat nechce....delam na smlouvu..... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 15. května 2019 5 let před 6 hodinami, Marek-26 napsal: Bez IČO to nejde. UPC ma zajiste pravo si urcit pravidla zcela podle sveho... nicmene je to prinejmensim zarazejici - jeden by rekl, ze by UPC melo jit predevsim o to, prodat... takze proc odmita neco prodat cloveku, ktery to chce koupit? Jen se ptam, nerejpu. Mozna mi neco unika.
Odesláno 16. května 2019 5 let je to Bussiness tarifa... Biznis dostáva väčšiu prioritu kedže sa môže jednať o dôležité veci, a aký je problém? Nech sa opýta v práci či nemôže dať pri objednavke internetu IČO firmy kde pracuje... žiaden problém, povie že platiť si to bude on sám
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.