Trabi Odesláno 15. května 2019 Sdílet Odesláno 15. května 2019 Dobry den, resim tento problem. Mam zamestnani (Home Office), kde potrebuji co nejrychlejsi upload - odesilam mnoho dat na různe cloudove serverty. Nyni mam Komplet s internetem 500/30 za peknou cenu. Koukal sem, ze Business tarify maji upload 50 Mbit, coz by se mi celkem hodilo. Avsakd elam na smlouvu, ne na IČO. Lze takto tedy nejak se domluvit a sjednat smlouvu i bez IČO? Jde mi o to, abych mel komplet s internetem, ale rychlsot byla 500/50. Compal mam odkoupeny a funguje dobre. Jsem z Prahy 4-Pankrác Děkuji všem. Petr Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. května 2019 Sdílet Odesláno 15. května 2019 Co takhle zkusit zákaznickou linku? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 15. května 2019 Sdílet Odesláno 15. května 2019 Myslím, že to je užitečný dotaz i pro ostatní, které by to zajímalo... 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 15. května 2019 Autor Sdílet Odesláno 15. května 2019 No ptam se tady, nez tam budu volat, nechci volat zbytecne 🙂 Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. května 2019 Sdílet Odesláno 15. května 2019 Bez IČO to nejde. Stačí si udělat živnosťák ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 15. května 2019 Autor Sdílet Odesláno 15. května 2019 No to se mi prave delat nechce....delam na smlouvu..... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 15. května 2019 Sdílet Odesláno 15. května 2019 před 6 hodinami, Marek-26 napsal: Bez IČO to nejde. UPC ma zajiste pravo si urcit pravidla zcela podle sveho... nicmene je to prinejmensim zarazejici - jeden by rekl, ze by UPC melo jit predevsim o to, prodat... takze proc odmita neco prodat cloveku, ktery to chce koupit? Jen se ptam, nerejpu. Mozna mi neco unika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 16. května 2019 Sdílet Odesláno 16. května 2019 je to Bussiness tarifa... Biznis dostáva väčšiu prioritu kedže sa môže jednať o dôležité veci, a aký je problém? Nech sa opýta v práci či nemôže dať pri objednavke internetu IČO firmy kde pracuje... žiaden problém, povie že platiť si to bude on sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.