Odesláno 9. července 2012 12 let Posledni dobou me nejaky anonym pravidelne spamuje upozrnenim na zavadny prispevek, kde vetsinou pise neco ve smyslu "podávám trestní oznámení...", bouhel zatim jsem neprisel na to jak zakazat anonymum psat tyto hlaseni. Ze zkusenosti co zde mam je ale nejucinejsi obranou tyhle spamy ignorovat a mazat, pak to dotycneho vetsinou rychle prestane bavit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. července 2012 12 let já bych to viděl na zavedení registrace pro vkládání příspěvku - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. července 2012 12 let Poslední příspěvky jsem ho litoval. Ale četl jsem vše od spodu a dostal se nakonec k hlášce: FUCK OF UPC!! O2 FOREVER!!!!!!! a ta mne pobavila. Já bych ho hned nestřílel.
Odesláno 10. července 2012 12 let Zajímavá lokalita! http://www.ip-adress.com/map/Map_of_Pra ... 43b5b53f6f Jaku, já bych naopak střílel hned! Podobný individua se kdysi slejzali na fóru UPC, podle toho vypadalo. Nepřeju si, aby fórum UPC Zone dopadlo podobně.
Odesláno 10. července 2012 12 let já bych to viděl na zavedení registrace pro vkládání příspěvku Přesně tak. Podobný individua se kdysi slejzali na fóru UPC, podle toho vypadalo. Nepřeju si, aby fórum UPC Zone dopadlo podobně. Nestraš. To fórum byla žumpa toho nejhoršího. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 10. července 2012 12 let Jenom klid, sem tam se zde objevi nejake individuum, ktere zde dela bordel, ale jsou to vyjimky. Jak uz jsem psal, nejucinejsi obrana proti takovym dementum je nereagovat na jejich prispevky, staci kdyz me jeho prispevek nahlasite a ja ho obratem smazu, driv nebo pozdeji ho to nakonec prestane bavit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. prosince 2012 12 let sem to nějak neoslavil, tak teď dodatečně... 2000 příspěvkůůů a druhej největší spamer na foru - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. listopadu 2014 10 let skoro další dva roky intenzivního spamování a už je to tady, tohle je můj 3000. příspěvek - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. listopadu 2014 10 let Tak tu moc nespamuj, nebo dostanes dozivotni ban Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.