Odesláno 21. června 2021 3 roky athlon1096: Mux 24 nefungoval (v Brně Žabinách) minimálně celé dopoledne. Bohužel jsem po zmizení webu UPC nenašel na Vodafone "výpadky služeb" (zadání adresy), tak jsem to nechal plavat. A teď už je vše v pořádku. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 21. června 2021 3 roky Autor Informace o výpadcích služeb jsou nyní dostupné zde (nebo v moje UPC): https://www.vodafone.cz/vypadky/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. června 2021 3 roky @Adolf.Shitler Ne test, prostě je tam šířeno DVB-T2 (nikoliv DVB-T1). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. června 2021 3 roky O jaký se jedná mux? Tedy jestli ho lze naladit v celé síti VF a nejenom v nějaké lokalitě. - - - - -
Odesláno 23. června 2021 3 roky Jen v určité oblasti, kde není šířeno DVB-T1. Vodafone nepočítá plošně s DVB-T2. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.