Odesláno 5. října 2006 18 let Mám takový malý dotaz Když se odešle formulář na přidávání komentářů tak se zobrazí stránka s informací že komentář je přidán a zobrazíte ho zde a mě by zajímalo jestli by nebylo lepší kdyby se rovnou po odeslání formuláře objevilo téma kam byl komentář přidaný
Odesláno 6. října 2006 18 let Nektere softwary na blokovani pop-up oken zabrani tomu automatickemu prepnuti, takze je to potreba to udelat rucne, coz bude mozna tvuj pripad. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. října 2011 13 let Tak vidím,že nejsem sama,také čekám a jak čtu těžko se dočkám internetu.Platit budou chtít,jen já nebudu vědět za co,když již 5 den internet visí někde ve vzduchu. Také to,že se dostanete jen na operátory a nikam jinem je zarážející,ale pokusím se ne ně přes obchodní inspekci a také existuje tv Nova....lidé by měli vědět,že upc je firma velice nespolehlivá
Odesláno 25. října 2011 13 let Dobrý den, nevím proč oživujete zombie a ještě k tomu něčím, co sem vůbec nepatří. Z vašeho příspěvku se nedá vůbec vyčíst jaký typ problému máte. Často to padá, nebo to nejede vůbec ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. listopadu 2011 13 let poslední příspěvky se necitujou, je to ale pracný ve chvíli, kdy chci citovat jenom určitou jeho část, no... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. listopadu 2011 13 let ...chci citovat jenom určitou jeho část... V tu chvíli kliknu na políčko odpovědět, a dole pod editačním oknem jsou původní příspěvky. Tam už citovat je i u posledního příspěvku. Tak to dělám já. Netvrdím, že to je správně.
Odesláno 1. prosince 2011 13 let Tlacitko citovat jsem zamerne u posledniho prispevku zakazal, protoze dokod tam bylo, tak valna vetsina uzivatelu namisto odpovedi pouzivala citaci a to vetsinou uplne zbytecne a ve vlakne pak bylo pomalu vic citaci nez samotnych prispevku a tim bylo neprehledne, po zruseni tlacitka tento problem vyrazne ustal, kdo chce citovat, muze to udelat jak pise Jaku, nebo oznacit cast citovaneho prispevku a formou kopirovat / vlozit ji dat do sve zpravy a pak tlacitkem Quote ji oznacit jako citovanou cast. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.