Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám takový malý dotaz :)

Když se odešle formulář na přidávání komentářů tak se zobrazí stránka s informací že komentář je přidán a zobrazíte ho zde

a mě by zajímalo jestli by nebylo lepší kdyby se rovnou po odeslání formuláře objevilo téma kam byl komentář přidaný :?:

Odesláno

pockej chvili a objevi se...;-)

Odesláno

Nektere softwary na blokovani pop-up oken zabrani tomu automatickemu prepnuti, takze je to potreba to udelat rucne, coz bude mozna tvuj pripad.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

aha, kazdopadne cekani je nuda kdyz rychlejsi je kliknout

• Po letech...
Odesláno

Tak vidím,že nejsem sama,také čekám a jak čtu těžko se dočkám internetu.Platit budou chtít,jen já nebudu vědět za co,když již 5 den internet visí někde ve vzduchu. Také to,že se dostanete jen na operátory a nikam jinem je zarážející,ale pokusím se ne ně přes obchodní inspekci a také existuje tv Nova....lidé by měli vědět,že upc je firma velice nespolehlivá

Odesláno

Dobrý den,

nevím proč oživujete zombie a ještě k tomu něčím, co sem vůbec nepatří. :) Z vašeho příspěvku se nedá vůbec vyčíst jaký typ problému máte. Často to padá, nebo to nejede vůbec ...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsíci...
Odesláno

Proč u všech posledních příspěvků není volba CITOVAT?

Odesláno

poslední příspěvky se necitujou, je to ale pracný ve chvíli, kdy chci citovat jenom určitou jeho část, no... :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
...chci citovat jenom určitou jeho část...

V tu chvíli kliknu na políčko odpovědět, a dole pod editačním oknem jsou původní příspěvky.

Tam už citovat je i u posledního příspěvku.

Tak to dělám já. Netvrdím, že to je správně. :)

Odesláno

Tlacitko citovat jsem zamerne u posledniho prispevku zakazal, protoze dokod tam bylo, tak valna vetsina uzivatelu namisto odpovedi pouzivala citaci a to vetsinou uplne zbytecne a ve vlakne pak bylo pomalu vic citaci nez samotnych prispevku a tim bylo neprehledne,

po zruseni tlacitka tento problem vyrazne ustal,

kdo chce citovat, muze to udelat jak pise Jaku, nebo oznacit cast citovaneho prispevku a formou kopirovat / vlozit ji dat do sve zpravy a pak tlacitkem Quote ji oznacit jako citovanou cast.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague