Odesláno 24. června 2019 5 let Já taky. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 24. června 2019 5 let Na analogovou televizi stále kouká moje matka a asi by byla dost naštvaná Kdyby došlo k vypnutí, set top box má u televizoru také ale raději ho moc nepoužívá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. června 2019 5 let Tak je to nevyhnutelný vývoj a určitě nás to čeká. Dost jste mě překvapili s tím rádiem. Na to, že už tam jdou leckdy jen stanice Českého rozhlasu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. června 2019 5 let Taky poslouchám Radiožurnál a v podstatě mi z radií stačí :-) Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
Odesláno 27. června 2019 5 let A jak FM rádio řešíte (pokud je náhodou stanice v nabídce)? To zapnete stb, tv a např. AV reciever pro lepší zvuk? Pokrok nezastavíš. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 27. června 2019 5 let Já AV receiver. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.