Návštěvník Odesláno 6. října 2006 Sdílet Odesláno 6. října 2006 Zdravim. Mam problém s připojením na Karneval. Včera sem dostal samoinstalační balíček, který jsem zapojil podle návodu. Jenže modem se stále nemůže připojit na internet. V návodu píšou, že by to mělo trvat asi 30 minut, ale nechal jsem ho i přes noc a stále nic. Netuším, v čem může být chyba. Díky za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 6. října 2006 Sdílet Odesláno 6. října 2006 Kontaktujte KC. S vysokou pravděpodobností problém na straně Karnevalu (např. neprovedený refiltrace, atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2006 Sdílet Odesláno 8. října 2006 zkus si zapnout v Ovládácích panelech/Nástroje pro správu/Služby Klient DHCP a mělo by být po poblému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2006 Sdílet Odesláno 8. října 2006 zkus si zapnout v Ovládácích panelech/Nástroje pro správu/Služby-Klient DHCP a mělo by být po problému. Vyber automaticky a spustit. Občas některý program jako např TuneUp jej vypne. milanevar@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2006 Sdílet Odesláno 8. října 2006 Moc se v tom nevyznam, ale myslim si, že nastavení v PC zatim ještě nemá vliv, protože já potřebuju aby se mi připojil modem - tzn. aby signalizoval, že je připojenen a připraven přijímat a odesílat a to se zatím nestalo. Jinak pc ukazuje, že je připojeno s modemem a můžu ho pingnout bez problémů... Samozžejmě to zkusim nastavit a když to nepůjde, zavolam na tu jejich linku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.