Návštěvník Odesláno 13. října 2006 Sdílet Odesláno 13. října 2006 Ahoj, měl bych dotaz na nastavení modemu. Mám Motorolu SurfBoard a zajímalo by mne, zda tento modem má taky nějhaký webový přístup na nastavení jako třeba ADSL modemy? Jestli ano, neví někdo jakou má standardně IP na kterou se na něj připojit? Díky...Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derek Odesláno 13. října 2006 Sdílet Odesláno 13. října 2006 Zkus http://192.168.100.1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2006 Sdílet Odesláno 13. října 2006 jede, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Carpenter Odesláno 12. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 A to jako tahle IP adresa funguje na kazdy modem?Nebo ja musim pouzit na svuj modem jinou adresu? Jsem co se tyce site docela Lama. Tak sory za blbou otazku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 12. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 U všech modemů stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 Ahoj, da se v tom modemu neco nastavit? Vydim tam jenom 5 sekci s vypisem informaci, ale nastavit (treba bridge) se neda nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 Nastavovat se neco da pouze u wifi modemů, u obyc. modemu ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.