Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Stanice MGM Channel zahájí vysílání 26.10.2006. Od počátku bude dostupná na platformě UPC Direct v Česku, na Slovensku a v Maďarsku, postupně se objeví v kabelových sítích. Začátkem příštího roku vstoupí i na rumunský trh. :lol:

Kdy začne MGM vysílat Karneval?

Odesláno

prvni bude na Directu, tj na satelitu. Podle me uvedeni na kabelu bude mit upc/karneval -+ stejne. Ale kdo vi :)

Odesláno

To si asi budeme muset asi počkat na další multiplex - jestli se ho ještě dočkáme :-(

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

834 MHz, 64QAM, test 12.

Odesláno
834 MHz, 64QAM, test 12.

Tím myslíš že už testuje na Karnevalu??Já na 834MHZ nic nemám žádný kanál.Jsem z Děčína a Ty??

Nebo snad má ještě někdo test kanál s MGM?

Odesláno

Testy na 834 MHz běží minimálně od poloviny září. Příjem v Teplicích ("oblast Chomutov").

Neznám (ne)možnosti STB, přijímám na kartu Technisat CableStar 2PCI.

Odesláno
Testy na 934 MHz běží minimálně od poloviny září. Příjem v Teplicích ("oblast Chomutov").

Neznám (ne)možnosti STB, přijímám na kartu Technisat CableStar 2PCI.

No já nevím, já na 834MHz nemám vůbec žádnej multiplex nic,ani signál:(

Odesláno

V Praze a okolí tam taky nic není.

Odesláno

Asi máte smůlu, zjevně se testuje pouze někde. 834 MHz, Teplice, "analogová" oblast Chomutov. 11-12 tv programů, něco málo rádií, rozlišení 720*576 (např. Cs Film), 544*576, 480*576 (nonstop Kino, MGM...)

(Jen pro úplnost: chytáte v dobré kvalitě konec V.tv pásma (analog)?

Odesláno

No vidíš a mi tady v Děčíně máme oblast Litvínov.Tak nevím ale je to škoda že to tady nejde.V pásmo jde na konci o něco hůře.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague