Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

píšu to tady asi po páté :twisted:

1. Karneval se musel zavázat, že z STB nepůjde ven dostat digitální signál

2. je tam provázanost s dekódovací kartou.

+ x dalších důvodů (např. nepustí do své sítě nevyzkoušený HW)

Odesláno

Bylo to zde zmiňováno několikrát, ale to by si to musel člověk prvně přečíst a neptát se pořád znovu :)

Odesláno

moc dobre to vim cist umim taky. jenze chcou nehorazny penize a nedokazou ani nic udelat. proste je to snema nahnuty. beru z pozice pouheho uzivatele, kteremu je celkem jedno k cemu se zavazovali nebo ne. jsou to jejich interni veci a jak normalni uzivatel o tom nic nevis akorat cekas az vydaji set-box s hdd a ono h***o!

Odesláno

jako jejich povede ac3 ani to nefunguje. beru to,ze to nemuzou vysilat furt v ac3,ale nedelni premiery by mohli. Jneze kdyz to prepnes tak z reproduktoru se ti line krasne ticho. prima za 1200,-

Odesláno

Já mám Extra + Filmový klub za 900 Kč (899,- Kč) a co vím tak Supreme stoji 1099 Kč :D:shock: :oops:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
jako jejich povede ac3 ani to nefunguje. beru to,ze to nemuzou vysilat furt v ac3,ale nedelni premiery by mohli. Jneze kdyz to prepnes tak z reproduktoru se ti line krasne ticho. prima za 1200,-

Chudacku....Predpokladam, ze lidi jako ty zhavej linky na Karneval nejvic .-)))))

Odesláno

jj to jsou presne oni :P

Neco by si o tehlech volacich mohl vedet :D

Odesláno

nevolam, nejsem vysirac, ale sere mne to vas ne? to jste trochu divni.

• po měsíci...
Odesláno

Mozna mi to nebudete verit, ja to zatim nemam overeny, ale rikal mi jeden znamej, ze se vazne zacina zabivat myslenkou , jak ten signal dostat ven. Pry uz ma kompletni dokumentaci k boxu a mysli si, že by nemel byt takovej problem to nabastlit. prej u D/A převodník umožnuje poslat data ven! Tak ja se tesim, ze se mu to povede a pak to bude mozny upgrejdnout na model, co má digi výstup. :lol:

• po 3 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague