Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ano, je to tak. Content DVB-C je streamován z lokality, která se nachází na jediném místě. Samozřejmě je, jak již bylo zmíněno, navíc zálohovaná. Tento objekt se snad však nachází na místě, kde signál Markýzy holt neni ideální a je dosti proměnlivý, nechtěl bych však kecat.

Navíc, pokud-li je kvalita signálu pod nějakými limitními hodnotami, popř. se signál uplně ztratí, je ne řadě záloha z jiné lokality, kde jsou opět trošku odlišné podmínky pro příjem.

Odesláno

markyza se urcite bere ze slovaklinku, takze pokud by se vsechny slovenske programy zhorsili, tak by byl problem na prijmu. Pokud se zhorsila markyza, mohl byt problem na distribuci mimo karneval. Cert vi

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě musím dopsat.. Asi před týdnem se kvalita vysílání nějak zvedla už to vůbec neškube ( nekostičkuje ) a obraz se zdá taky ostřejší. S kabelem jsem nic nedělal, tak to asi musel Karneval nějak poladit. 22.11.2006, Brno. Myslel jsem, že už to tady budete probírat a nic. Taky se to někomu zlepšilo?

Odesláno
Ještě musím dopsat.. Asi před týdnem se kvalita vysílání nějak zvedla už to vůbec neškube ( nekostičkuje ) a obraz se zdá taky ostřejší. S kabelem jsem nic nedělal, tak to asi musel Karneval nějak poladit. 22.11.2006, Brno. Myslel jsem, že už to tady budete probírat a nic. Taky se to někomu zlepšilo?

Lokalita? (přesně)

Odesláno

Lokalita? (přesně)

Brno - Černá Pole

Odesláno

Černá pole, nevidím rozdíl. To spíš provedly HP na opt. nodu, na kterém běžíš.

Odesláno

Lokalita? (přesně)

Brno - Černá Pole

u nás se zvedla velice kvalita po výměně pajšlu rozvaděče, už to vypadne jen, když projede trolejbus :shock:

Odesláno

mas kabel v byte na prd :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague