Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Koukal jsem takhle na televizi a najednou tam bezi reklama na Karneval a v te reklame se vyskytuje nove cislo na Karneval a to bezplatne. Vsiml jste si toho taky nekdo jinej?

Odesláno

to maji vzdycky docasne na kampan pro nove zakazniky....rozhodne bych tam nevolal na vyrizovani technickych a platebnich problemu...

• po 5 týdnech...
Odesláno

Vcera jsem tam zkousel volat a funguje tam bezny zaznamnik kam se muze nahrat, kdyz mas nejaky problemy s poskytovanim sluzeb.

Odesláno

Pokud vim tak Karneval pouziva pouze modrou linku 844 111 116 nebo 844 115 116

Bezplatnou zelenou linku linku 800... jsem nikde nevidel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jo ma toto bezplatne cislo: 800 700 222 . Nevim jak to tam chodi v prac. dny, ale o vikendu tam je zaznamnik. Tady je obrazek, kterej jsem ofotil ze stranek www.megavanoce.cz (kdyz proklikavas tu televizi, tak se ti tam ta reklama zobrazi).

karneval.jpg

• po měsících...
Odesláno

Na promo kanále je informace Kontakt na kontaktcentrum a jsou tam dve cisla. Jedno je 844 111 116 a to druhy 284 085 111. Uz jste nekdo na to zkousel volat? Jestli tato linka funguje uplne stejne jako ta 844? Dik za info

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak teď koukám a na stránkách Karnevalu už je jen to číslo 284 085 111. Zkoušel už někdo na to volat? Konečně to je zpoplatněný jako na normální pevnou linku. :D

Odesláno

Přestala nám běžet kabelovka,tak jsem to právě zkusila a zatelefonovala na číslo 284085111 :? . Ozvala se mi jen smyčka a na nic mi to nereagovalo :cry: . Jen jsem dostala jednu radu...v případě nedovolání na zákaznické centrum použijte e-mail formulář :( . Fakt,rada nad zlato a ještě k tomu placená :evil:

Odesláno

Ten formular radsi nepouzivej, tam uz ti tupl nikdo neodpovi, bohuzel. :?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tak nevim, asi to jeste nemaji vymakly, zkusil bych jeste zavolat na klasicky stary cislo, jestli jeste funguje :?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague