Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Ahoj. Dneska jsem dostal leták s nabídkou KOPLET za doplatek 99,- Kč měsíčně na celých 12 měsíců. - navíc stálá sleva 50,- Kč měsíčně za kombinaci služeb Internet a Komplet Mám momentálně nabídku MINI (analog) + TURBO 1M. Moc se mi nechce věřit že za 99,- navíc )měsíčně) dostanu na rok nabídku KOMPLET a ještě navíc slevu na internet 50,- Kč. Pokud dobře počítám, tak bych nakonec za Komplet zaplatil 49,- Kč. Hergot v tom bude nějakej háček. Píšou že tato nabídka je i na jejich stránkách, ale v Akční nabídce zatím nic není. Je to možné, pokud jsi v pouze "analogové" síti, tz. není u vás spuštěná digitální televize. Více info v tomto případě na KC. Jak je to s balíčkovou slevou v tomto případě netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2006 Ahoj. Dneska jsem dostal leták s nabídkou KOPLET za doplatek 99,- Kč měsíčně na celých 12 měsíců. - navíc stálá sleva 50,- Kč měsíčně za kombinaci služeb Internet a Komplet Mám momentálně nabídku MINI (analog) + TURBO 1M. Moc se mi nechce věřit že za 99,- navíc )měsíčně) dostanu na rok nabídku KOMPLET a ještě navíc slevu na internet 50,- Kč. Pokud dobře počítám, tak bych nakonec za Komplet zaplatil 49,- Kč. Hergot v tom bude nějakej háček. Píšou že tato nabídka je i na jejich stránkách, ale v Akční nabídce zatím nic není. Je to možné, pokud jsi v pouze "analogové" síti, tz. není u vás spuštěná digitální televize. Více info v tomto případě na KC. Jak je to s balíčkovou slevou v tomto případě netuším Tak poslední info: běží akce pro klienty s kombinací internet+mini, tam je možné získat komplet na 12měsíců za +99kč měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kema Odesláno 16. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2006 To KEMA: Ta sleva 50 Kc za Internet se uplatni az po uplynuti tech 12 mesicu. Tj 12 mesicu platis MINI + 99 Kc, potom KOMPLET - 50 Kc. No to z toho letáku není patrné. Zase asi ojebávaj. Já bych to pochopil tak, že když připlatím 99,- Kč tak budu mít na 12 měsíců ten KOMPLET a tím pádem i tu slevu 50,- Kč, která se vztahuje na KOMPLET + internet. Ale spíše věřím že to je tak jak píšeš ty. To je kolotočářům vlastní. Pro jistitu jsem napsal do Karnevalu a čekám co z nich vypadne ) Leták: http://home.karneval.cz/mzemek/letak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 16. listopadu 2006 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2006 No na tom letaku to je jeste zvyrazneny ne ? Ze teda ta sleva 50kc se pocita..... Ale dneska kdo ma verit reklamam zejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2006 Sdílet Odesláno 1. prosince 2006 Tak jsem konečně dostal odpověď od Karnevalu: ------------------------------------------------------------ Pokud si objednáte nabídku Komplet ve Vámi uvedené kampani budete celkem hradit částku 723Kč. Vysvětlení máte uvedeno níže. Nabídka Komplet: 298Kč (Mini za 199Kč + 99Kč) Nabídka Turbo 1M: 475Kč Balíčková sleva: -50Kč. Tato kampaň na nabídku Komplet požaduje závaznou smlouvu na dobu 12 měsíců. Pokud budete mít o navýšení kabelové televize zájem můžete nás také kontaktovat na naší Modré lince: 844 111 116. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Takže mě Komplet bude stát jen 49,- Kč. NE NEVEM TO ZA TY PRACHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.