Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zajima me jestli mate stejnou zkusenost se zobrazovanim nezobrazovanim vypisu tel.volani na webu mujkarneval

Odesláno

Telefon mam cca. 1.5 mesice a vypisy hovoru funguji spolehlive. Co mas za problem?

Odesláno

Mám ten samej problém - v detailním výpisu hovorů nevidím vůbec nic. Zkoušel jsem to v Opeře i v IE. Možná že to je tím, že než se vyčerpá těch 75 minut free, tak nic není vidět. Až potom ty placený hovory. Jenže jestli to tak je, tak je to pěkně blbý, prože si člověk nemůže kontrolovat, kolik zbývá free minut k provolání. Chci se na to už dva dny zeptat na helpline, jenže se tam vůbec nedá dovolat, pořád jen obsazovací tón, je to nějaký divný, jestli už to nezabalili....

Odesláno

Mam telefon taky necely mesic.Na vypisu jsem byl jiz nekolikrat a poprve tam vypis byl (bylo mozno vybrat z rolrtoveho menu uctovaci obdobi.Pak tam nekolikrat nebylo nic (roletka prazdna) a vcera se zase nahodou objevil tak proto se ptam.Pouzivam Firefox,ale zkousel jsem to i s IE.

Pekos

Odesláno

Prohlížečem to není. Jestli ti to nefunguje, zavolej si na KC na poruchy Inetu.

Odesláno

Rossin

S tema volnejma minutama to neni,protoze kdyz se mi "nahodou" vypis zobrazi tak tam jsou i ty volne

• po měsících...
Odesláno

mám prosbu nemohu se dostat na výpis z telefonu na http://muj.karneval.cz/webmail/

zadám uživatel a heslo a objeví se mi prázdná obrazovka , děkuji za radu.

Odesláno

1. Zavolat na podporu

nebo

2. Poslat sám sobě mail

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

Stačilo zaslat email :D:D:D:D

• po měsících...
Odesláno

Detailní telefonní výpisy byly od listopadu 2006 až do 14.6.2007 OK. Teď je ale konec - nezobrazuje se NIC !! Sice jsem poslal dotaz na jejich formulář, ale mám zkušenost, že stejně nikdo neodepíše. Změnili jsme tarif - původně POVÍDEJ a nyní BASIC. Nevím, jestli to s tím nesouvisí. Dovolat se není kam, člověk se nedoví vůbec NIC. Nevím, co dál. Poradí někdo ???

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague