Přejít na obsah

Které internetové tarify by jste raději chtěli ? 30 hlasů

1. 1. Které internetové tarify by jste raději chtěli ?

• Karneval
      24
    • UPC
      8

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Myslim ze karneval s tim nic na 100 % neudela. vydelava si penizky z prikoupenych dat (ktere jsou za velmi rozumnou cenu !!!!!!!!!!!!!!!!! )tak limity nezmeni,leda dolu.

vam nestai 2 Giga !!!!!!!! na turbo 1000.Vzdyt too jeee dat....za 5 hodin uz jedete nizsi rychosti - a to se vyplati !!!

Odesláno

Podle mne je naopak cena za dodatečná data u Karnevalu úplně mimo. Pro DSL služby se obvykle přikupují data v 2GB blocích po 60 korunách, takže 5GB bloky po 300 korunách dosti připomíná drahotu.

Odesláno

Ja sem to taky myslel ironicky !!!!!!!!!!!!Protozeme silene serou !!!!

Odesláno

Nedivím se. Taky mě srali, než jsem je posla někam ...

Odesláno

Takze uz jen par dni a karneval nam navysi Limity :-) :-) :-)

Rikali prece na podzim ??

Odesláno
Takze uz jen par dni a karneval nam navysi Limity :-) :-) :-)

Rikali prece na podzim ??[/quote

Jo, ale nerikali ktery rok. :D

Jsem fakt stastny, ze muzu mit nizkorychlostni internet 256/60 kbps. Co bych za to v roce 1996 dal. :)) Bohuzel v Karnevalu si nejak nevsimli, ze uz se pise rok 2006 a internet se da pouzit i na jine veci nez stahnuti nekolika malych mailu a prohlidnuti par webu. :((

Odesláno

Karneval se nám všem směje. Máme od něj megabit, který se za 5 hodin (vyčerpání 2 GB) mění na 256 a k tomu všemu nám ještě nabízí za 300 Kč dokoupení dat. Moc pěkný. Velkou šanci na zlepšení situace nevidím.

Takže milý karnevale, nechvám ti ještě čas do nového roku (třeba připraví nějakou novinku k ježíškovi nebo na nový rok). Každopádně, beru nejméně zdvojnásobení limitů, všechno ostatní považuji za výsměch a signál pro změnu. Takže milý karnevale, když vysokorychlostní internet tak pro VŠECHNY ;-)

Odesláno

I já to vidím na brzký přesun k nějakému jinému operátorovi, bez limitů, levnějšímu!

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech
Odesláno

Já to vídím tak, že po sloučení s UPC bude FUP 64kbit a ještě budete všichni vzpomínat na parádní 256kbit :P

Odesláno

Fup je horsi nez mor!

Karneval ma stesti, ze jsem velka konzerva......

ja bych bral tohle vsemi 10..... :-)

http://www.cabelmedia.cz/ceny.php

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague