Přejít na obsah

Které internetové tarify by jste raději chtěli ? 30 hlasů

1. 1. Které internetové tarify by jste raději chtěli ?

• Karneval
      24
    • UPC
      8

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno
Zajimalo by me proc ma UPC nizsi rychlost uploadu, je to jen obchodni rozhodnuti, nebo jsou tam technicke limity ?

Já bych řekl, že to je čistě obchodní rozhodnutí, protože za příplatek 99 Kč/měsíčně ti ten upload briskně zdvojnásobí, takže technické překážky v tom zřejmě nebudou. Je to prostě jeden ze způsobů, jak vytáhnout z tvé kapsy kilo navíc.

Odesláno

Me by zajimalo jak je na tom UPC s realnou rychlosti..... Vim ze 100Kbps sem / tam, zas takovej rozdil to neni, ale ciste pro zajimavost :) U Karnevalu se mi libi ze 5000 ve skutecnosti jede kolem 5200....

Odesláno

Protoze maji i nekolikanasobne lidi vice na upstreamu (i 5x).

Odesláno
Me by zajimalo jak je na tom UPC s realnou rychlosti..... Vim ze 100Kbps sem / tam, zas takovej rozdil to neni, ale ciste pro zajimavost :) U Karnevalu se mi libi ze 5000 ve skutecnosti jede kolem 5200....

UPC ma rychlost definovanou jako maximalne dosazitelnou. Co vim od znameho, tak oni nemaji vubec nastavenou garantovanou rychlost. Karneval garantuje +- 10%.

Odesláno

Tyhle testy maj nizkou informacni hodnotu..... je jasny, ze lidi merej rychlost hlavne kdyz se jim neco nezda.... Kdyz net beha jak ma tak se rychlost meri minimalne....

Fanda : Pokud vim tak garance +/-10% byvala kdysi... po zvyseni rychlosti je garantovana rychlost ta, ktera byla pred zvysenim.... nebo to stihli zmenit ?

Je jasny, ze ta rychlost neni u UPC polovicni :) Ale jak to maj proste nastaveny, viz. Telecom ADSL ktery v casech kdy jsem ho mival jelo neco malo pres 80% rychlosti "na papire", nebo ty zmeny u Karnevalu, kdy nejdriv byla realna maximalni rychlost dokonce o 10% vyssi, pak o 10% nizsi :), no a ted o neco malo pod 5% vyssi :)

Odesláno

garance se opravdu zmenila, nyni je (jak pise Fanda) +/- 10%

Odesláno

Aha :) No, skoda ze nic z tohohle uz pravdepodobne nebude

Odesláno
Protoze maji i nekolikanasobne lidi vice na upstreamu (i 5x).

Jestli budeme muset doplacet na to, ze ma UPC horsi technologii tak je to fakt smutny. :x

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

To se ví, že už nebude třeba tak často docházet k přerozdělení AH na upstreamech.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague