Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No vida! :-) Supr!

Odesláno

Mně to moc super nepřipadá, když bude přístupný jen v balíku Supreme za 1099 Kč. Už se nemůžu dočkat CSLinku :D Tam by měl být taky a v rámci základního balíku českých programů (jen, abych to nezakřikl) :wink:

Odesláno

treba do daj do nejakyho balicku casem. Co chces, je to premiovy kanal.

Odesláno
Mně to moc super nepřipadá, když bude přístupný jen v balíku Supreme za 1099 Kč. Už se nemůžu dočkat CSLinku :D Tam by měl být taky a v rámci základního balíku českých programů (jen, abych to nezakřikl) :wink:

S tím, že to bude v rámci základního balíčku programu vůbec nepočítej. Nonstop Kino je prémiový kanál, takže i za ten si budeš muset na CS Linku připlatit. Tam je v základním balíku k dispozici pouze ČT 1, ČT 2, ČT 4 Sport a TV Prima, za každý další program se platí - CS Film cca 1000 Kč na rok, Galaxie Sport cca 1200 Kč/rok, HBO za 2000 Kč/rok. Za kolik bude na CS Linku Filmbox a za kolik Nonstop Kino, to se zatím ještě neví, ale počítej u Filmboxu s cenou podobnou té u CS Filmu a za Nonstop Kino zaplatíš přibližně tolik jako za HBO. Dneska prostě už nic není zadarmo.

Odesláno

Už jsem taky zjistil, že jsem to zakřikl. :roll: Nicméně původní informace byla taková, že by oba kanály "přibalili" k českým programům. No neva. S CSlinkem stejně zaplatím míň za to, na co se dívám. Za jeden měsíc Supreme u Karnevalu se můžu rok dívat na CSFilm

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague