Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Všem přeji hezký den a prosím o pomoc. Připojení: Modem - SPA2102 - PC (dynamická IP - TURBO 1M). Denně se mi stává, že pokud zapnu PC, tak mi to hlásí, že síťový kabel byl odpojen. Pomáhá buď restart modemu nebo spa a nebo přepojení ethernetového kabelu ze SPA přímo do modemu, po té se PC pokouší obnovit spojení, což proběhne tak jaksi "napůl", pak vrátím kabel zpět do SPA a vše jede bez problémů. Jsem z toho denního restartování a přepojování docela zoufalý. Předem děkuji za jakoukoliv radu.

Odesláno

a propo ze ktere ctvrti ses?

Odesláno

Vadna sitovka, kabel nebo ethernet port u modemu. Vzhledem k pravdepodobnosti, prover nejdriv kabel, pak sitovku a pokud uz si nebudes vedet rady, kontaktuj borce na helpdesku v Karnevalu.

Odesláno

Brno-Černovice

teď laboruji se síťovkou, zítra ji zkusím vyměnit. Docela mne zaráží, že v případě kdy mi to hlásí, že je síťový kabel odpojen, tak mi nefunguje ani ping na 127.0.0.1. Že by byla vadná "napůl"? Na Karneval jsem volal, tam mi doporučili ať zkusím jiný PC atd. (jednoduše až zjistím kde je chyba a pokud bude u nich, tak jim říci kde a oni ji odstraní :lol: )

Odesláno

to ze ti nejde ping na 127.0.0.1 u odpojene sitovky je normalni, ikdyz nevim proc, na stare 10MBit sitovce to slo i pri odpojenym kabelu

Odesláno

Mate spravne nastavenou SPA? Pokud nebude chyba v kabelech nebo sitovce, zkuste SPA restartovat do tovarniho nastaveni pak nahrat cfg z http://spa.vyrobce.cz/

Odesláno

Právě jsem vyměnil kabel mezi PC a SPA a síť se rozběhla (bez jakéhokoliv resetu), což se nikdy nestalo. Zítra uvidíme, zda-li byl kabel skutečně vadný nebo to byla jen shoda náhod.

Odesláno

tak ja mam obcas stejnou hlasku,ale za chvili mi to samo znovu nabehne.Nevi nekdo,cim to je?taky pouzivam spa 2102.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Takže kabel byl OK, i s novým kabelem mám stejné problémy.

Odesláno

Zdravim,mam podobny problem: behem behu PC mne prestane jit net a modem se restartuje a pak je vse ok. Dela to uz tyden. Zitra se ma stavit technik. Kdyz tak pak napisu co s tim bylo. Jinak jsem z Brna, Cerna Pole jen pro info.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague