Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No tak teď už jsem doopravdy nasranej! Asi třetí nebo čtvrtej výpadek v tomhle měsíci v Příbrami všech služeb (digitální kabelovka, internet, telefon - analog částečně fungoval)! Ze včerejška na dnešek to nešlo skoro 17 hodin (od včerejška od 18:30 do dneška do 11:20 byl výpadek). Asi to bylo kvůli bouřce nebo co. To bych i docela pochopil, i když nechápu proč nejdou žádný služby kvůli bouřce, když mám kabelovku, na kterou by neměly mít vliv žádné změny počasí a bouřky.

Nevíte někdo, co se zase stalo, že nešlo nic - bylo to kvůli tý bouřce - a co se stalo? Dík za info.

Odesláno

Dneska internet v Příbrami nějak kolísá. Na měřičích se pohybuje rychlost kolem 1 a někdy 3 Mbps (mám mít 6 Mbps). Přes FTP UPC to jde normálně, ale stránky se načítají všechny katastroficky. Strašně se to táhne. Někdy se čeká i déle než minutu. Co s tím zase dělají.

Odesláno

Ahoj, stejný problém i v Pardubicích. Internet mám 12 mego, ale vypadá to jak dvou mego a ani to možná ne. Všechno jde špatně, stránky atd. Třeba na živě je velký problém se vůbec dostat. Zatím Ahoj

Odesláno

Příbram 8 potvrzuji totéž. Je to utrpení než se něco načte :twisted:

Odesláno

Louny - stejný problém.

Odesláno

V Litvínově je to stejný. Je to hrozně pomalu :-(

Odesláno

Ostrava - stejny problem z 12Mbit mam sotva 2Mbit doufam že to nebude trvat dlouho registruji to od rana kdy jsem vztal.

Odesláno

Potvrzuju v Ostravě - Jihu je to taky hrůza :roll:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Tak už se mně to zase rozbehlo tak doufam že se to udrži :D (Ostrava)

Odesláno

To Příbram od 14.00 úplně bez netu. :twisted:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague