Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jak je to s ac3 zvukem na hbo? Ted bezi trebas "Priserna tchyne" a prijimac indikuje existenci ac3 kanalu - nicmene pri jeho vyberu je ticho (propojeno coaxem, napr. na zdf ac3 fungovalo). (lokalita Brno). A co Vam, funguje ac3 na hbo?

Odesláno

Ahoj. Ten thread jsem samo četl ještě než jsem se zeptal - právěže jsem se z něj ale akorát tak dozvěděl, že by ten zvuk (hbo, neděle večer, ac3 kanál) jít měl. Bohužel tomu ale tak minimálně včera nebylo - je to problém jen někde u mně/v Brně/ atd. nebo všude?

Odesláno

problem je urcite bud utebe nebo v cele cr :o . Jde o to jestli HBO zvuk vysilalo, jestli vysilalo jenom priznak.

AC3 na jinem kanalu ti bezi ok?

Odesláno

U HBO je u STB indikovan prijem AC3, nicmene pri prepnuti zvuku je ticho a na koaxialu na receiveru nic (standarni zvuk A i CZ jde). Lokalita Ostrava.

Odesláno
U HBO je u STB indikovan prijem AC3, nicmene pri prepnuti zvuku je ticho a na koaxialu na receiveru nic (standarni zvuk A i CZ jde). Lokalita Ostrava.

Registruji to same, kdyz si dam napr. ZDF ci SAT1 s vysilanym AC3 (DD) zvukem, tak tam skutecne je (na digi koax) i po prepnuti zvukove stopy na AC3.

HBO indikuje DD, nicmene zadny AC3 stream nevysila, takze to povazuji za pekny podfuk na uzivatelich, receiver proste skutecne zadny zvuk DD5.1 nedetekuje.

Odesláno

No, a nevysíla HBO AC3 jen v některých hodinách, resp. jen u některého obsahu?

Ono je v podstatě jedno, že ti indikuje STB AC3 jako aktivní, protože HBO tam zrovna nemusí "házet" content, který opravdu v "prostorovce" je. Aneb běžná zkušenost.

Odesláno
No, a nevysíla HBO AC3 jen v některých hodinách, resp. jen u některého obsahu?

Ono je v podstatě jedno, že ti indikuje STB AC3 jako aktivní, protože HBO tam zrovna nemusí "házet" content, který opravdu v "prostorovce" je. Aneb běžná zkušenost.

No tak to si tedy nemyslim, ze je to bezna zkusenost, mozna ted u HBO, a uz vubec ne, ze je to v poradku.

Je naprostym pravidlem, ze kdyz na jine stanici jde indikace DD, je tam vzdy pritomen nejaky stream AC3, i kdyz treba jen DD2.0.

Je nespravne pouziti teto indikace, a spise to vypada, ze tim HBO jaksi "ulehcuje zivot" v okamziku, kdy jeho technologie pro vysilani AC3 neni v poradku. Symbol DD je obvykle zobrazen STBckem v okamziku, kdy je AC3 stream pritomen. To se ale u HBO nedeje, oni tam sice maji AC3 stream stale, ale vetsinou bez obsahu, tj. prazdny. To je samozrejme na hlavu...

Odesláno

No, v pořádku to samozřejmě není, ale chybka bude asi v odbavení u HBO.

Odesláno

Nejak mi to nesedi. Ve stredu 13. prosince jsem mel dotaz na infolinku Karnevalu, ze mi nejde u HBO AC3 zvuk (ani se nezobrazovala ikona v radku, nikdy). Obratem mi prisla odpoved:Vážený kliente, HBO vysílá budto ve formátu DD nebo AC3 čili pokud nemáte k dispozici u určitého filmu zvuk ve formátu AC3, hraje tedy ve formátu DD. Kdyz jsem prisel odpoledne domu, najednou byl pritomen a detekovan AC3 stream od teto chvíle je u HBO skoro porad ikona, ale zvuk v AC3 jsem zatim jeste neslysel, a to i v casech kdy by HBO melo jit v AC3 (hlavni casy atd.). Nekde je problem, ale nevim, jestli u Karnevalu nebo HBO....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague