Návštěvník jobro Odesláno 30. června 2019 Sdílet Odesláno 30. června 2019 Jakmile změním (nezapamatovatelné) implicitní heslo k síti 2,4 i 5GHz za svoje (zapamatovatelné), nelze se připojit k WiFi. Nepřipojí se notebook, tablet ani mobil. Hlásí: Potíže s ověřením. Nově zadané heslo splňuje požadavky Compalu jako "Dobré" (tj. velká i malá písmena a čísla - celkem 12 znaků). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. června 2019 Sdílet Odesláno 30. června 2019 Zkus udělat reset, případně i tovární reset modemu, třeba se to vzpamatuje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 2. července 2019 Sdílet Odesláno 2. července 2019 Neschopnost přihlásit se do mé WiFi sítě pomocí nového hesla byla způsobena tím, že jsem nepoužil pro sítě 2,4 a 5GHz stejné jméno SSID. (Abych rozlišil sítě, dal jsme jim různá jména, což Compal nestrávil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2019 Sdílet Odesláno 2. července 2019 To je zvláštní, já to tak mám normálně. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 2. července 2019 Sdílet Odesláno 2. července 2019 Po několika experimentech: název sítě nesmí obsahovat tečku. A pojmenování může sítí 2,4 i 5GHz může být různé. Kdo by to řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. července 2019 Sdílet Odesláno 2. července 2019 Asi nějaká chyba firmwaru modemu, můj router TP link Archer s tečkama problém nemá, ale je fakt že můj starý router taky TPlink tečky v názvu sítě nebral. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.