tomus Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Rychlost připojení k Internetu: 113.7 Kbpsturbo premium Asi ma Turbo Premium nejakou novou rychlost. Ja teda zadny problemy nepozoruju - Brno. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Bohužel teď právě stahuju přes Mozillu rychlostí 6.7 KB/s. Existuje nějakej e-mail na technickou podporu Karnevalu? Na modrou linku jsem volal zatím asi 3x, ale už nemám chuť popisovat svůj problém slečně, která pomalu nemá tušení, co je internet... Je zajímavý, že na měření rychlosti na home.karneval.cz to ukazuje 1.03 Mbps, ale na www.dsl.cz mezi 50 - 560 kbps a teď opravdu stahuju rychlostí 6.7 KB/s asi 20 minut 8-megovej soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Je to tak, v Děčíně je to stejné, rychlost je opravdu bídná. Rychlost připojení k Internetu: 195 Kbps Rychlost stahování dat : 24.4 KB/sec měřeno na měřáku dsl.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Ten problem s rychlosti nejak souvisi s neverejnou IP adresou, protoze kdyz jedu na verejne IP tak me net jede uplne v pohode, ale ted jsem zkusil prepnout na neverejnou IP a je to uplne zdechly. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Tak se mně zdá, že znovu bez příplatku testují, ale tu avizovanou pomalou verzi. Brno: 15.35 KB/sec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Rychlost stahování dat: 33,1 KB/sec Rychlost připojení k internetu: 265.2 Kbps Takže asi čtvrtina toho, co by být mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Kralupy mozna jednou pomalu ale jen nekomu, prave zmereno na www.dsl.cz Rychlost stahování dat: 131 KB/sec Rychlost připojení k Internetu: 1 Mbps Bydlíme ve stejnym baráku a jede mi to celej den na cca 15 KB/sec To je teda dost divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Cus, takze ted jsem meril na dsl.cz a 1. 130Kbps, 2. 100Kbps, 3. 170Kbps pak jsem zkousel FTP stahovat neco z VUT FIT, tak to jelo v prumeru celkem naplno, ale tvarilo se to jako ze sekundu nic nestahuje a dalsi sekundu to frcelo na 150-200% (takze cca 1.7Mbps) - coz normalne nedela. ping na 100 opakovani opet na univerzitu, prumer 25ms, maximum 129ms -> OK takze nevim Nik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2004 Sdílet Odesláno 22. srpna 2004 Už to vypadá, že to jede tak, jak má... Všimnul jsem si, že předtím když to jelo pomalu, tak jsem byl vidět jako proxy1.karneval.cz a teď jsem zpátky jako proxy2.karneval.cz stejně jako od začátku (minulý týden)... Myslíte, že to může mít nějakou spojitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. srpna 2004 Sdílet Odesláno 23. srpna 2004 Jak uz jsem psal, problemy s rychlosti meli jen ti co jeli pres proxy Karnevalu (neverejna IP) a jedna z proxyn karnevalu vcera vubec nefungovala (proxy3.karneval.cz - 81.27.192.16). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.