Návštěvník frank Odesláno 25. prosince 2006 Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2006 Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Vyborne !!! ) plne souhlasim - posli jim to na jejich meil !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 25. prosince 2006 Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 LOL....to je presne ono...posilejte to na vedeni a proste ukazme jim, ze jsme nespokojeni... BTW: tusi nekdo kdy se oficialne UPC stava vlastnikem Karnevalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Docela by mě zajimalo kde byla zverejnena informace, ze se bude zvedat FUP. Pokud vim tak nic takoveho karneval/upc neplanuje ani neplanoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Asi něčemu nerozumím. K čemu je vyšší FUP? Já mám 10GB a stačí nad hlavu. By mě zajímalo co stahujete Nechci tady někoho prudit ale co takhle autorské právo Proč tedy přecházet k ADSL jak tady někdo avizuje. Já jsem zrušil ADSL i pevnou kvůli ceně. Dříve ADSL za 960Kč nyní mám Kabel za 570Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Důvodem je fakt, že dnes registrují ISP stále vysoký nárůst P2P stahovačů, kteří by holt potřebovali nejlépe unlimited. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 "normalnim" lidem FUP bohate staci. Otecko ma firmu, kde na 1 adsl je 25 zamestnancu a nasosaj 2 GB / mesic. Znam lidi co jim doma nestaci 250 GB / mesic. To uz je nemoc, stahofilie... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Asi něčemu nerozumím. K čemu je vyšší FUP? Já mám 10GB a stačí nad hlavu. Jestli používáte internet na mail a čtení www stránek tak se do toho můžete vejít. Zkuste si k tomu pustit internetové rádio (di.fm, loveradio.ru), televizi (óčko, france24), používat videokonference (msn messenger apod.), zálohovat data po síti (jen fotek měsíčně mám pár GB), stáhnout sem tam nějaké záplaty na OS, který používáte, + nějaký zajímavý prográmek na který narazíte a zjistíte, že jste se současným FUPem na hraně - modlíte se, abyste se vešel do 10 GB jinak vám padne rychlost, práce se sítí bude utrpením a váš voip telefon bude koktat. A to jste si ještě nestáhl žádný film nebo mp3, což mimochodem není v rozporu s autorským právem. Když už není schopen Karneval nabízet za evropské ceny evropské služby, mohl by ten FUP zdvojnásobit, aby normální power user jako já necítil takový pocit klaustrofobie. To že někomu by nestačila neomezená Gb přípojka je jasné, ale tahle diskuse o tom myslím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 "normalnim" lidem FUP bohate staci. Otecko ma firmu, kde na 1 adsl je 25 zamestnancu a nasosaj 2 GB / mesic.Znam lidi co jim doma nestaci 250 GB / mesic. To uz je nemoc, stahofilie... !!! a co je to za firmu ? linka duvery? nestoupa ve vasi aglomeraci pocet sebevrazd? nerad bych hazel vsechny do jednoho pytle jako ty ale pro me podnikatel=zlodej ktery okrada stat me a sve zamestnance hele pripadaji take jedny Windows na 25 zamestnancu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2006 Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 "normalnim" lidem FUP bohate staci. Otecko ma firmu, kde na 1 adsl je 25 zamestnancu a nasosaj 2 GB / mesic.Znam lidi co jim doma nestaci 250 GB / mesic. To uz je nemoc, stahofilie... !!! Pokud někdo používá internet jen na mail a prohlížení stránek, tak je jasný že mu stačí 2GB, ale internet už lze dávno používat i na jiné věci (poslouchat rádio, sledovat TV, audiovizuální volání) a na to jsou limity karnevalu absolutně nedostačující. Bral bych to kdyby byli alespoň v nějaké rozumné míře (cca 5 x vyšší než teď) , to by myslím odpovídalo, ne jenom zvýšovat rychlost a limity nechávat stejné, nebo by je mohli zrušit úplně. Když můžou Radiokomunikace mít internet bez FUP tak proč ne karneval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.