Odesláno 1. ledna 2007 18 let koupil jsem si PCI Tuner Hauppauge HVR-1300 a po nekolikahodinovem laborovani jsem naladil vstinu programu kome STV1, HBO a HBO2. Nevite na kterym kanalu to rucne hledat ? Bydlim v Moste
Odesláno 2. ledna 2007 18 let Me jde primo o cislo kanalu ktere musim zadat do programu WINTV2000, podle frekvence to nejde a cislovani kanalu neodpovida
Odesláno 2. ledna 2007 18 let Jasne mam, ale zacinam se poohlizet po jinym softu spis HTPC, ale zatim mi nic nevyhovuje a to uz jsem jich vyzkousel dost
Odesláno 2. ledna 2007 18 let Na tuner zkus DScaler A na HTPC doporucim Meedio nebo jeste lepe MediaPortal (meedio je ukoncenej komercni projekt, ale sehnat se da. MediaPortal je opensource, sice trochu pomalejsi - bezi na .NET - ale vyviji se a me se dost zalibil) Nebo pak treba MythTV (linux distro)
Odesláno 3. ledna 2007 18 let Meedio jsem zkousel, ale nepodporuje moji kartu a v MediaPortalu se mi nepovedlo rozchodit obraz ani zvuk, ikdyz programy to pry naslo. Pro me je hlavni aby to umelo nahravat i s tim ze si to zapne a po nahravani vypne PC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.