Odesláno 26. ledna 2007 18 let Já už se na odchod připravuju. Kvůli mejlum sem si založil vlastné doménu. Zas tolik to nestojí a můžu kdykoliv přejít jinam. Lepší než freemaily seznam a spol. Internet od Karnevalu asi ještě během tohoto čtvrdletí budu rušit. Leda že by se stal zázrak. A to nehrozí.
Odesláno 28. ledna 2007 18 let Včera večer (sobota) mi volali z Karnevalu, že se se mnou chtějí pobavit o mém stávajícím tarifu 3M a něco mi nabídnout. Pán byl velmi překvapený, když jsem mu řekl, že jsem ke své velké spokojenosti Internet od Karnevalu odhlásil už před několika měsíci. Zamumlal ještě, že mají nejspíš starou databázi. Bordel mají zdá se ve všem, nejen v tom, že nezabránili tomu, aby kdokoliv ukradl data kohokoliv jiného. Po tom, co jsem byl už připojený k Internextu, tak mi ještě přišlo několik dopisů, kde mi děkovali, že jsem jejich spokojený zákazník, abych si připlatil za lepší připojení a nenechal kamarády trpět. No trpět jsem je nenechal a každému s kým mluvím doporučuji, aby se Karnevalu vyhnul a nebo od něho odešel ...
Odesláno 28. ledna 2007 18 let Me volali a nabizeli tu akci +99, kterou uz ale nejakej ten mesic mam Taky ze prej stara databaze
Odesláno 28. ledna 2007 18 let Včera večer (sobota) mi volali z Karnevalu, že se se mnou chtějí pobavit o mém stávajícím tarifu 3M a něco mi nabídnout. Pán byl velmi překvapený, když jsem mu řekl, že jsem ke své velké spokojenosti Internet od Karnevalu odhlásil už před několika měsíci. Zamumlal ještě, že mají nejspíš starou databázi. Bordel mají zdá se ve všem, nejen v tom, že nezabránili tomu, aby kdokoliv ukradl data kohokoliv jiného. Po tom, co jsem byl už připojený k Internextu, tak mi ještě přišlo několik dopisů, kde mi děkovali, že jsem jejich spokojený zákazník, abych si připlatil za lepší připojení a nenechal kamarády trpět. No trpět jsem je nenechal a každému s kým mluvím doporučuji, aby se Karnevalu vyhnul a nebo od něho odešel ... nojo, ses borec a vsem si nam to natrel!
Odesláno 29. ledna 2007 18 let Mě zase minulý měsíc nezapočítávali data, tak jsem jel celou dobu plnou rychlostí i když jsem měl dávno limit překročen (ne že by mi to vadilo ). Tak ho možná započítávali někomu jinému . Prostě v tom mají bordel. V Kernevalu by to mohli jednoduše vyřešit zrušením limitů. Určitě by jim spusta stížností a reklamací ubyla.
Odesláno 29. ledna 2007 18 let Včera večer (sobota) mi volali z Karnevalu, že se se mnou chtějí pobavit o mém stávajícím tarifu 3M a něco mi nabídnout. Pán byl velmi překvapený, když jsem mu řekl, že jsem ke své velké spokojenosti Internet od Karnevalu odhlásil už před několika měsíci. Zamumlal ještě, že mají nejspíš starou databázi. Bordel mají zdá se ve všem, nejen v tom, že nezabránili tomu, aby kdokoliv ukradl data kohokoliv jiného. Po tom, co jsem byl už připojený k Internextu, tak mi ještě přišlo několik dopisů, kde mi děkovali, že jsem jejich spokojený zákazník, abych si připlatil za lepší připojení a nenechal kamarády trpět. No trpět jsem je nenechal a každému s kým mluvím doporučuji, aby se Karnevalu vyhnul a nebo od něho odešel ... nojo, ses borec a vsem si nam to natrel! No jak se zdá z tvojí odpovědi, tak jseš z Karnevalu. Řekl bych, že si to natíráte sami ...
Odesláno 29. ledna 2007 18 let Nebojte, zachvili tu je internet podle UPC : předem nadefinované MAC, počítání dat na modemech (takže se budou započítávat úplně všechna data) a to nejlepší nakonec - rychLost po omezení FUPem 64/32 NEGARANTOVANÁ. To se tu ještě bude říkat "zlatý Karneval"
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.