Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

zdravím, na promo(informačním) kanalu rotuje info, že se behem ledna rozšíří nabídka

o SPORT1 , MGM atd. má tu někdo konkrétnější informace ?? Mě zajímá hlavně SPORT 1

- odkdy bude

- bude i na analogune nebo jen digital

předem díky za jakoukoliv pravdivou informaci :-)

Odesláno

Na promo kanále pro Prahu a okolí běžela ještě včera informace, že se rozšíří digitální nabídka o Sport 1, MGM, AXN Crimi (a pravděpodobně taky AXN Sci-fi) od jara 2007. Ovšem ta zpráva tam byla dána ještě předtím než byla definitivně schválena fúze s UPC.

Jak psal ale vcera BOM, který mívá spolehlivé informace, tak "bylo planovane rozsireni DVB-C o dalsi dva multiplexy, ktere melo nastat od druheho kvartalu 2007 zastaveno a zastaveno bylo take pripojeni Pribrami."

Když jsem se na serveru Digizone zeptal, z čeho vycházejí, když psali o tom, že UPC se v tomto roce zaměří na digitální kabelovku, mi bylo odpovězeno toto: "Podle vyjádření generálního ředitele UPC Václava Bartoně nebude UPC po fúzi s Karnevalem brzdit rozvoj DVB-C. Službu bude firma nabízet dál, ovšem sama UPC si zatím dělá propočty a hledá obchodní model, protože chce nabízet opravdu interaktivní DVB-C se vším všudy."

Takže řekl bych asi takhle, rozšíření o nové programy možná někdy bude, ale kdy, to je ve hvězdách. Prostě dnes už neví vůbec nikdo, co platí a co ne, kterým informacím věřit a které rovnou pustit raději z hlavy.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

já su z Brna , takže to info na promokanálu jede po celé republice . pravděpodobně

• po měsících...
Odesláno

Od rána 1.4.2007 mi v digibalíčku "sport" v Ústí nad Labem naběhl místo německého DSF kanál Sport1. Je to natrvalo, nebo jen na pár dní?

Odesláno

Běží to od půlnoci a mělo by to být nastálo :P

Odesláno

Fajn. :)

Odesláno

Kdo tam ma jeste nazev DSF, tak si dejte manualni ladeni aby se Vam to prejmenovalo na Sport1.

A ti pozornejsi si mozna si pri tom ladeni vsimnou i neceho dalsiho co tam predtim nebylo. :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Kdo tam ma jeste nazev DSF, tak si dejte manualni ladeni aby se Vam to prejmenovalo na Sport1.

A ti pozornejsi si mozna si pri tom ladeni vsimnou i neceho dalsiho co tam predtim nebylo. :wink:

Zase tajemná informace se smajlíkem, to fakt miluju. Vypovídací hodnota jako blázen. A název na sport 1 se mi změnil automaticky během sledování stanice.

Odesláno

A jede někomu SPORT1 i v analogu? Psali ve vybraných sítích s nabídkou KOMPLET... Zatím v Praze nic. Digitál je s tím STB nepohodlný na ovládání nemluvě o nemožnosti jednoduchého rozvodu do více TV.

Odesláno

Podle mě měnili Sport1 za DSF. Takže tam kde běhalo DSF by měl běhat Sport1.

V Praze DSF nebylo takže ...... :x

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague