Návštěvník akvakvac Odesláno 17. ledna 2007 Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Ahoj lidi chci se zeptat jestli vam taky blbne rychlost a ukazatel dat? počatek obdobi mam 9.ledna a už za prvni den jsem mel udajne stazeno 9.87 gb a hned den dalsi jsem mel už FUP za dalši dva dny mi na statistikach psali že mi ješte zbyva vyčerpat 1.15 gb a preneseno jsem uz mnel 20Gb pri tarifu turbo 3000. a dneska mi to piše že mi zbyva vyčerpat 10 gb a preneseno mam udajne už 40/30Gb a fup nemam maji v tom peknej zmatek co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 17. ledna 2007 Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Maj v tom bordel a na reklamace kašlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník akvakvac Odesláno 17. ledna 2007 Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 jsem zvedavej jak dlouho mi to pobeži než dostanu FUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 17. ledna 2007 Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 jsem zvedavej jak dlouho mi to pobeži než dostanu FUP nejsi sam ja tez zjistil, ze jaksi meric nefunguje... pred par dnama zvysili rychlost a ted dokonce to vypada na vypnuty FUP...Karneval jede EDIT: tak uz me odstrihli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník akvakvac Odesláno 18. ledna 2007 Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 LOL tak to je husty dnes se kouknu na statistiku a hle viz obr. http://www.uploadwire.com/show.php/788_obr.JPG.html ale asi pred hodinou mi to hlasilo že mi zbyva vycerpat asi 60Gb ale i tak staci porad bez fupu ha mam ten obr http://www.uploadwire.com/show.php/795_Beznzvu.JPG.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 18. ledna 2007 Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 ROFL....jj mi tot ed taky hodilo znovu data...kazdopadne tvych 60GB by nebylo spatnych jako predzvest limitu pro 1mbit :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník akvakvac Odesláno 18. ledna 2007 Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 tech 60 gb by mi stačilo i na dva měsice a to bohatě mno jen škoda že se toho v našich krajich zdrejmně nikdy nedočkame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.