Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Někdy v listopadu 06 mi zčistajasna přestalo fungovat odesílání e-mailů z Outlooku. I když jsem s karnevalím internetem od počátku, v help centru mě ignorují a vůbec mi neodpovídají. Psal jsem dotazy přes formulář, včetně reklamace a nic. Volání z mobilu by bylo příliš drahé.

Vypadá to, že mám blokovaný port 25, nic přes něj neodešlu. Zjistil to můj kamarád, ale jak to řešit, už nevěděl. Za předchozí roky jsem si zvykl používat k různým účelům několik adres a je to značně nepohodlné, stále se k nim přihlašovat přes web. rozhraní. Včera jsem dostal pozvánku na gmail.com a vida, s tímto e-mailem pošta funguje. SMTP server gmailu totiž využívá jiný port.

Nesetkal jste se už někdo s tímto problémem? Netušíte, kde by mohl být problém?

Odesláno

Nejspis jsi spamoval tak te bloknuli, napis nebo jim zavolej na helpdesk.

Odesláno

Nikdy jsem nespamoval, ale prý to může dělat nějaký trojan, nebo něco podobného, říkal kámoš... Provedl jsem tedy hloubkovou analýzu Nod32, projel PC nějakým antispyware, smazal, co se dalo, nainstaloval firewall. Poté jsem o tom napsal Karnevalu - dodnes mi neodepsali...

Odesláno

nepiš, ale zavolej, je to jediné řešení

Odesláno

Mailem toho vetsinou moc nevyresis, a kdyz jo tak to hooooodne dlouho trva. Chce to tam zavolat. Sice to neni zadarmo, ale jinak problem nevyresis.

Odesláno

Napiš Karnevalu doporučeným dopisem reklamaci, na to ti musí odpovědět. A kdyby náhodou neodepsali, tak si můžeš stěžovat u ČTU, a potom odpoví na 100%.

To ti nefunguje odesílání pomocí jakého smtp serveru? Karnevaláckého?

Odesláno

reklamace = 30dni limit to dostanes odpoved driv normalnim mailem

Odesláno

Zkus napsat mail, odpovidaji celkem rychle.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Zkus napsat mail, odpovidaji celkem rychle.

Reklamuji prosincove blbnuti pocitadla, hlasil jsem to 31.12. pres formular, 7.1. urgoval mailem, pred par dny faxem a zadna odpoved.

Odesláno
To ti nefunguje odesílání pomocí jakého smtp serveru? Karnevaláckého?

Ne, nemůžu se spojit s jakýmkoliv smtp serverem přes port 25, tedy musí být blokovaný... Jiné porty jsou funkční.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague